RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Camilla Läckberg öppnar upp om relationen med sina ex i Svenska Powerkvinnor

08 feb, 2022 
Camilla Läckberg
I dagarna är det premiär för nya säsongen av "Svenska Powerkvinnor. I första avsnittet berättar Camilla Läckberg om hur hon lyckas så bra med sin stora bonusfamilj.
— Vuxna människor borde sluta vara så själviska, menar hon.
Annons
TV: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
TV: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

I nya säsongen av ''Svenska Powerkvinnor'', med premiär i dagarna, får vi återigen dela vardag med kända kvinnliga entreprenörer och artister. En klar tittarfavorit är Camilla Läckberg, 47. Första avsnittet inleds med ett födelsedagsfirande av Camillas tidigare bonusdotter Fanny hemma i villan hos Camilla och Simon. Stämningen i den härliga bonusfamiljen är på topp. Föräldrar, bonusförälder, plastförälder, det är inte så noga menar Camilla Läckberg, som har en nära och god relation till både exmän och bonusbarn från tidigare relationer.

Camilla Läckberg i premiäravsnittet av Svenska Powerkvinnor: "Det vi gör anses konstigt"

– Det har blivit någon slags norm att man ska vara osams när man skiljer sig, man ska hata den nya och det vi gör anses konstigt, säger powerkvinnan Läckeberg som berättar att de alla både kan skratta och fira högtider ihop.

Annons

Läckerberg lever som bekant med MMA-profilen Simon Sköld, men det är inte ovanligt att Martin Melin, som hon var gift med mellan mellan 2010 och 2014 dyker upp hemma hos Camilla och Simon. Camilla och Martin har gemensam vårdnad om sonen Charlie som nu är elva år gammal.

"Vuxna människor borde skärpa sig"

Innan relationen med Martin Melin hade Camilla Läckberg också barnen Wille och Meja, och Martin Melin hade barnen Fanny och Felix från sitt tidigare äktenskap. Trots att paret gått vidare från sitt förhållande så står de fortfarande varandras barn nära. Camilla beskriver hur hon och bonusdottern har och alltid haft ett väldigt speciellt band. Ett band som inte ska påverkas av de vuxnas livsval.

Svenska powerkvinnor
Läckberg tillsammans med tv- och radioprofilen Laila Bagge, komikern Kristina "Keyyo" Petrushina, influencern Antonija Mandir och läkaren Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh på premiärfesten av "Svenska Powerkvinnor"

– Jag tycker att vuxna människor borde skärpa sig och tänka mer på barnen och sluta vara själviska, säger Camilla Läckberg i premiären av "Svenska powerkvinnor".

Utöver Läckberg medverkar tv- och radioprofilen Laila Bagge, komikern Kristina "Keyyo" Petrushina, influencern Antonija Mandir och läkaren Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh.

Foto: TT

Källa: Expressen, ViaPlay

Se också: Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
Se också: Camilla Läckbergs stilresa genom åren
Annons