RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Årets mest kreativa frierier – topp 7

18 dec, 2017 
AvMalin Ny
Vansinnigt romantisk – eller lite "over the top"? Säga vad man vill, men dessa sju frierier från året måste ha varit de mest kreativa!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vissa gillar att hålla det enkelt, andra mer romantiskt. När det kommer till att fria till personen man älskar finns det inget rätt eller fel. Däremot är det kul att inspireras av andra som har vågat löpa linan ut – och gjort sitt frieri till något alldeles speciellt och oförglömligt.

Här är årets sju mest kreativa frierier – vilken är din favorit?

Smyckesfrieriet

Den här kvinnan bar omkring på sin förlovningsring runt halsen i ett helt år – utan att veta om det. Hennes pojkvän hade nämligen gömt ringen inuti ett trähalsband som han gav henne på deras årsdag.

Annons

Brevfrieriet

Den här mannen friade genom att skriva 14 kärleksbrev. Den första bokstaven i respektive brev bildade till slut meningen ”Will you marry me?”. Ett frieri i Hollywood-klass.

Yoga-frieriet

Ett helt klart kreativt frieri som endast kan utövas av ett fåtal då du behöver en väldigt vig partner.

Filmfrieriet

Varför inte göra en hel trailer av ditt frieri om du har hyfsade redigeringskunskaper? Titta och inspireras av killen som gjorde just det – och lyckades överraska sin flickvän totalt i biosalongen.

Annons

Norrskensfrieriet

Att uppleva ett norrsken är det många som drömmer om och att dessutom klämma in ett frieri i den drömmen kan inte bli annat än magiskt.

Adele-frieriet

Den här mannen bestämde sig för att fria till sin pojkvän på sångerskan Adeles konsert. En dröm för Adele-fanet!

Annons

Den här mannen friade till sin flickvän genom att tatuera in ”Will you marry me?” på kroppen. Han tatuerade även in hennes svar – ett ja, såklart.

Artikeln publicerades först på Femina.

 

Annons