Anna Holmlunds kärleksfulla bilder med pojkvännen Joakim

anna-holmlund-pojkvänn-kille-jocke-
TV: 5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste
1:14

Efter reklamen: TV: 5 saker om Anna Holmlund som du kanske inte visste

(1:14)

Slå på ljud

Numera bor den före detta skicrosstjärnan Anna Holmlund, 34, i Sundsvall och pluggar på Fornby Folkhögskola i Borlänge. Det är i skolan som hon mött nya pojkvännen Joakim ”Jocke” Brändström. Kärleken till sin nya pojkvän valde hon att visa upp på sina sina sociala medier nyligen, och samtidigt skrev hon:

”Nu är jag i skolan i Borlänge, här är jag på gymmet tillsammans med ingen mindre än min kille! Han heter Jocke! Så det så!”

Efter det har vi fått ta del av fler bilder där Anna Holmlund och den nya pojkvännen är på romantiska dejter, och där de tränar ihop. Nedan ser vi en bild från en mysig liten vårdejt i soliga Sundsvall.

Nu är han här!”, myser Anna Holmlund intill den bilden där turturduvorna sitter tätt på en bänk i vårsolen.

Anna Holmlund berättar mer om pojkvännen

I en stor intervju med Aftonbladet berättade Anna Holmlund nyligen mer om hur livet ter sig idag, fem år efter den svåra olyckan i Italien. Samtidigt berättar hon hur hon träffade nya pojkvännen Joakim.

– Han går i min klass. Han har också en hjärnskada. Han har precis samma problem som jag fast på vänster sida, säger hon om pojkvännen Jocke.

”Jag vill gärna ha barn”

Anna berättar även för Aftonbladet att hon trots fortsatt svåra fysiska hinder inte släppt tanken om att en dag skaffa ett barn.

– Jag vet inte om det går, men jag hoppas verkligen det. Jag vill gärna ha barn och kunna vara en bra förälder. Det är verkligen något jag drömmer om.

Foto: TT/Instagram

Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrar
0:59

Efter reklamen: Se också: 10 svenska kändisar med deras okända föräldrar

(0:59)

Slå på ljud

Utvald läsning