RelationstipsSexlivSexleksakerVänskapSingellivetFråga relationsexperten

Anna Brolin om livet med sönerna – efter beslutet om skilsmässa

25 apr, 2022 
anna brolin
tt
Nu berättar programledaren tillika sportjournalisten Anna Brolin om hektiska småbarnslivet, och om stressen som uppkommer i samband med att bolla karriär och familjeliv.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlekBrand logo
Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlek

Härom veckan berättade TV4-profilen Anna Brolin, 41, att hon och maken Jesper Rodhborn, 47, sedan nio år väljer att gå skilda vägar. Under sin relation gav det numera ex-paret liv åt sönerna Lionel, 4, och Elton, 6. I ett gemensamt uttalande slog de fast att sönerna är största prio under separationen.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner”, skrev dem båda på sina respektive sociala medier-kanaler.

Ex-makarna Anna och Jesper med barnen Elton och Lionel på premiäröppning av Gröna Lund 2019.

Anna Brolin om livet med sönerna Lionel och Elton

Anna Brolin bor innanför tullarna i Stockholm, och med två småkillar och ett jobb som kräver mer än en del är det snudd på konstant full rulle för programledaren.

Annons

– Jag stressar som vilken småbarnsmamma som helst. Det är ju klart att få ihop ekvationen med barn, jobb, träning … det blir stressigt. Jag släcker bränder på daglig basis, hanterar småbarns vilja och trots, berättade hon för Femina i höstas samtidigt som hon förklarade att hon försöker ta en sak i taget och inte planera för långt fram.

I en ny intervju med Amelia berättar hon om stress, och reflekterar just över negativ stress:

”Svårt med balans när man har småbarn och jobb”

– Det är när klockan börjar ticka mot skolstart och fyraåringen trotsar. Den typen av stress tycker jag är mycket mer jobbig. Jag försöker göra det till en lek så långt det går. Övertala, förhandla, lirka. Till sist är klockan så mycket att fyraåringen inte får sätta på sig täckbyxorna själv. Då får man snabba på och det tycker han inte är så roligt och ger sig i väg under protest, säger hon i tidningen och förklarar hur hon gör för att komma i balans:

– Jag tror det är väldigt svårt med balans när man har småbarn och jobb. För mig är nyckeln närvaro. Att vara så närvarande jag kan i den mån det går. Då är det lättare att hitta någon form av harmoni, även om det går snabbt.

Foto: TT/Instagram

Annons