RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

Paret Bagge/Linds kärlekssaga: ”Ska vi ta en fika eller gifta oss direkt”

17 mar, 2022 
Johanna Lind Bagge och Anders Bagge som nygifta och under melodifestivalen
I sju år har Johanna Lind Bagge och Anders Bagge varit ett par. Och i sommar firar de fyra år som gifta. Här är deras romantiska kärlekssaga.
Annons

Paret Anders Bagge och Johanna Lind Bagge hade var för sig ett brokigt förflutet av relationer innan de hittade rätt i varandra. Johanna var tidigare gift med Djon Claussen och Anders Bagge hade hunnit med två äktenskap innan han träffade Johanna. Första äktenskapet var med Laila Bagge mellan 1995-2002. Åtta år senare gifte han om sig med Sarah Johansson. Det äktenskapet höll bara i två år. I tidigare intervjuer har han förklarat att han "jobbat sönder" sina tidigare relationer. Trots det hade ingen av dem gett upp tron på att hitta kärleken igen.

5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigareBrand logo
5 saker om Anders Bagge som du kanske inte visste tidigare

Skam den som ger sig. Johanna och Anders väggar hade korsats långt innan de blev ett par. Bland annat på en middag för snart tjugo år sedan. Då var Johanna gift och hade med sig sonen Daniel som bara var något år gammal. Johanna minns fortfarande hur Anders lämnade middagsbordet och placerade sig på golvet för att leka med barnen.

Annons

— Jag insåg att han är en person med ett stort hjärta – och så känner jag även idag, har Johanna tidigare berättat för tidningen hemtrevligt.

Giftemål och fler hundar

Ingenting hände under många år men när Anders fick reda på att Johanna blivit singel skickade han ett sms: ”Ska vi ta en fika eller gifta oss direkt?”.

Johanna hade ingen brådska att kasta sig in i en ny relation, men Anders låg på "som en terrier", som han själv beskrivit det.

Sedan gick det snabbt. 2018 ringde kyrkklockorna för paret på Skeppsholmen i Stockholm. Det blev ett storslaget bröllop med gäster som Jenny Strömstedt, Carola och Kristin Kaspersen. Sedan dess har de hunnit med en hel del tillsammans. Bland annat har de renoverat treplansvillan på 1000 kvadratmeter och haft sin alldeles egna realityserie Cirkus Bagge.

Johanna tog med sig jack russell-systrarna Selma och Ebba i boet. Tillsammans skaffade de Iris och Sonja, som är original Olde English Bulldogges, och engelska bulldoggen Karin. Framöver ska de även skaffa en grand danois-kompis till valpen Julia.

Annons

Livet för paret Lind Bagge idag

Trots parets olikheter, Johanna är pedant och Anders en sann bohem, så har de lyckats skapa ett harmoniskt paradis på Färingsö utanför Stockholm. Där bor de tillsammans med sina fem hundar och ingen dag med Anders är den andra lik, om man ska tro Johanna. Men det är också det hon tycker mest om hos sin make.

– Han är så out of the box. Det finns inga regler, han är befriad från allting. Gud vad skönt, tänkte jag som är väldigt strukturerad och organiserad. Han sa bara: "Jag är vad jag är, take it or leave it", berättar Johanna i Expressen

Foto: TT

Källa: hemtrevligt, Expressen, Hänt

Annons