Almenäs ryter till efter Carina Bergs inlägg med yngre kärleken: "Utstuderad elakhet"

Programledaren Carina Berg, 40, är onekligen sprudlande lycklig, och framför allt tokkär. I helgen delade hon med sig av en bild på sig själv tillsammans med kärleken Erik Johansson, 29.

Till den mysiga bilden skrev hon en text som förklarade hennes känslor:

– Citerar min son när han var fyra och blandade ihop ord: DETT ÄR JU BARA FÖR ELEGANTISKT!

Läs också: Jessica Almenäs om kritiken: ”Ber inte om ursäkt”

Men vissa följare missuppfattade bilden totalt, och trodde att fotbollsstjärnan Erik var Carina Bergs son. Efter frågorna i kommentarsfältet ryckte en annan programledarkollega in, Jessica Almenäs, 42, noterade nämligen frågorna och rasade på sin blogg.

”Folk frågar alltså om det är hennes son?!? Alltså va?! Det är väl ganska uppenbart att det inte är hennes son! Carina är lite äldre än sin kille (precis som jag är äldre än min) och det är så genomskinligt att folk frågar det bara för att ge henne ett litet stick”, skriver Jessica.

Hon lever själv tillsammans med en yngre man, handbollsproffset Patrik Fahlgren, 32. Och det är inte första gången hon ser den typen av kommentarer och har tvingats försvara åldersskillnaden som finns i vissa förhållanden.

Läs också: Jessica Almenäs om vaccinvägrarna: ”Så arg!”

”Man vill ju hoppas och tro att såna här kommentarer kommer för att folk är klumpiga bara och inte tänker till, men jag tror tyvärr att det ofta handlar om utstuderad elakhet”, skriver Almenäs.

Efter att ha gett sin in i Carina Bergs kommentarsfält ska Jessica Almenäs ha fått kritik, och fått höra att hon borde hålla sig utanför. Vilket får henne att ilskna till om möjligt ännu mer.

”Sen får jag kommentarer om att jag som programledare inte borde lägga mig i och inte ska vara oförskämd mot folk ”som bara ställer en fråga”. Men vet ni vad, jag kommer alltid att reagera när folk inte kan bete sig. Och om jag kan använda mina plattformar för att ta ställning mot näthat, mobbning och elakheter på sociala medier så tänker jag göra det. Alltid!”, avslutar hon inlägget.

Läs också: Almenäs: Vet vad som är bäst för mig och mitt barn

Carina Berg har ännu inte besvarat några kommentarer, däremot har hon gillat Almenäs inlägg i det egna kommentarsfältet.

 

Se bilden som skapat ramaskri i Carina Bergs kommentarsfält: 

Carina Bergs senaste bild med kärleken har skapat debatt. 

Fotbollsspelaren Erik Johansson är Carinas nya kärlek. 

FOTO: Ibl, Instagram

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

 

Utvald läsning