RelationstipsSexlivSkilsmässaSexleksakerSingellivetHantera svartsjukaRelationsproblemFråga relationsexperten

8 gånger då du har rätt att skämmas för din man...

27 jan, 2017 
Skämskudde fram! Här är åtta tillfällen då du vill sjunka igenom golvet tillsammans med din man.
Annons

Skäms du för din man ibland? Du är inte ensam.

Här är några anledningar till att kvinnor ibland vill ta fram skämskudden i sin älsklings sällskap:

  • När ni har middag och han mansplainar hur vården fungerar för din sjuksköterske-kompis – och ägnar resten av tiden åt att prata om sig själv.
  • När han måste visa upp och i detalj förklara finesserna med sin senaste favoritpryl – som både är pinsamt dyr och oerhört ointressant för 99,9 procent av mänskligheten.
  • När han skämtar om porr, japaner och skåningar – och inte märker att det blir alldeles tyst i rummet eftersom han skrattar så högt åt sin egen rolighet.
  • När han viftar besinningslöst med armarna och sprätter spastiskt med benen – och det innan han ens blivit uppvärmd på dansgolvet.
  • När det händer gasolyckor efter att han ätit ärtsoppa – och människor måste fly från rummet där han befinner sig.
  • När hårväxten är frodigare i näsan och i öronen än på huvudet – och han vägrar att fixa det med pincetten eftersom det gör så ont.
  • När han har på sig för korta pappajeans och jacka han ärvt efter sin 70-åriga farsa till fint, bara för att det är så skönt – och du står där i klackskor, glitter och spanx-underkläder.
  • När han uppfostrar trafiksyndare med talande gester samtidigt som han kör om – och det visar sig vara ett sött äldre par som ser alldeles förskräckta ut.

 

9 tecken på att din man blivit en gubbe

Har din man blivit en gubbe?

Läs också: 9 tecken på att din man blivit en gubbe

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons