7 störiga saker din man gör – som du önskar att han slutade med

Allt vore så himla mycket enklare om vi gick genom livet utan att irritera oss på småsaker, men tyvärr ser inte livet ut så. Och ju mer tid vi spenderar med någon, eller i en viss miljö, desto fler saker hittar vi att irritera oss på.

Till exempel allt det här störiga folk håller på med på Instagram, eller som par gör i sociala medier. Eller såna här grymt frustrerande saker som ens sambo håller på med!

Och en partner kan vara den man hittar mest ”fel” på, eftersom man kommer varandra så nära. Här är några exempel på beteenden vi gärna klarat oss utan!

Här är de störigaste sakerna män håller på med i ett förhållande:

1. Skägg överallt

Ett välvårdat skägg är (så klart) essentiellt för en mans välmående – det är sen gammalt. Men de där små hårstråna som pryder hela er lägenhet – och handfatet i synnerhet – de ska helst väck.

2. Gymväskan del av inredningen

Hans nya sportbag för 890 kronor på Stadium är inget som hjälper feng shuin i er lägenhet precis. Det kan få pryda garderoben. Eller förrådet.

3. Toan anekterad

Enligt flera av varandra oberoende kvinnor som lever med män finns det en tendens bland män att spendera orimligt lång tid inne på toan när de satt sig för en ordentlig… tömning.

4. Som förbytt med vännerna

Att ni inte kallar varandra ”Pluttan” och ”Gullis” när vännerna är närvarande uppskattas nog av samtliga, men visst finns det en tendens bland vissa män att förändras lite väl mycket och istället dra åt det ocharmiga hållet när både du och ”grabbarna” är med.

5. Strumpor överallt

Av någon anledning blir strumporna helt plötsligt väldigt obekväma när vi väl kommit hem, men ett önskemål är att de inte strösslas ut som gamlingar strösslar brödsmulor vid ankdammen.

6. Pojkrummet

Pokaler för matchens lirare i Konsum cup och posters på Bruce Willis i Die Hard undanbedes vänligt men bestämt.

7. Öltjuv

Om du frågar ifall han vill ha en öl, och han tackar nej – då behöver han ju inte dricka upp din öl bara för att han ångrade sig….

Läs också: 7 värdefulla tips för att bli en (ännu) bättre partner

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 

Utvald läsning