5 härliga saker med att vara singel i sommar

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sommar, sol och SINGEL! Oavsett om du längtar efter kärleken eller njuter av singellivet så kommer sommaren med en rad fördelar för singeln. Vi har listat fem fördelar med att vara solo under sommarmånaderna.

1. Du sover bättre

På riktigt, vill någon ligga sked på sommaren? Det är varmt och svettigt att bara sova på sommaren som det är. Passa på att njuta av att du får ta upp så mycket plats du vill och har möjlighet att använda sängens alla kuddar.

Mer singel-boost? En studie från Amerisleep som omfattade 2000 amerikaner kom fram till att singlar sover längst, medan gifta par och skilda får minst antal timmar per natt. Dessutom – ju längre ett förhållande hade varat, desto mindre sömn fick personerna, enligt studien. En möjlig effekt av barn…

2. Du kan lägga pengarna på dig själv

Är du inte sugen på att spela minigolf eller lägga pengar på en dyr cykelsemester behöver du inte göra det! Du kan själv bestämma vad som är viktigt att spendera dina pengar på utan att behöva kompromissa på en utflykt du ändå inte är intresserad av.

Läs också: Singel? Då är du antingen lite smartare än alla andra

3. Du behöver aldrig kompromissa

Vill du hellre ha en heldag på stranden än leta efter stans bästa loppis? Grattis, som singel behöver du inte kompromissa med någon (förutom möjligtvis vänner och familj! Du behöver inte sitta med på någon tråkig middag med någon partners jobbarkompis eller anpassa hela semestern. Som singel är friheten total!

4. Du behöver aldrig förklara dig för någon

Oops, du hade tänkt komma hem direkt efter jobbet men så blev det spontant en AW som resulterade i en utekväll. Som singel behöver du inte förklara för någon om snabbt ändrade planer. Du behöver heller aldrig stå till svars för dina små tics och ovanor.

5. Härlig stämning i luften

Sommaren är det perfekta läget för tillfälliga flörtar eller roliga möten med nya människor. På sommaren kommer alla människor ut ur sina iden och samlas på uteserveringar, i parker och runt om i stan. På sommaren känns allt möjligt!

Dessutom är singlar mer sociala än andra. Singlar lägger i snitt 12 minuter per dag på att kontakta vänner via telefon eller mejl, visar en undersökning från The Bureau of Labor Statistics. Siffran för personer som var gifta låg på 7,8 minuter.

Läs också: Enda singeln i gänget? Så äger du upp det!

Redaktionens tips
Dela på: