Måbra-val: Hjälp oss utse årets bästa hälsomat!

MåBra-valet 2021
Slå på ljud

Har det kommit någon ny, hälsosam livsmedelsprodukt som du tycker vore värd att lyftas och hyllas? Mat, dryck eller tilltugg som du tycker att alla borde äta mer av under 2021?

Hjälp oss att välja matfavoriter för 2021

Nu är det dags för oss på Sveriges största hälsosajt och hälsotidning att välja ut årets bästa hälsomat. Det kan vara det perfekta mellanmålet före eller efter träning, någon näringsrik snabblunch som mättar bra eller en smart lösning på frukt och grönsaker som gör det lättare att äta mer vegetariskt. Eller varför inte ett jättegott snack som är rikt på nyttigheter …

Tipsa oss om matnyheter du gillar

Om du har en matfavorit som du tycker att vi borde kika närmre på så får du väldigt gärna tipsa oss. Mejla då [email protected] och berätta vilken produkt det är du vill nominera och varför just den produkten är värd det. Senast 29 oktober behöver vi i så fall din nominering.

Vår kunniga jury kommer sedan att gå igenom alla nyheter och välja ut sina favoritprodukter som blir Årets bästa hälsomat: MåBra-val 2021. Det vill säga mat som vi gärna rekommenderar att fler äter mer av under kommande året.

Vinnarna i MåBra-valet 2020

Bland förra årets vinnare i MåBra-valet hittar man bland annat nötfria nötter, vegetariskt protein, räddade, frysta grönsaker på påse, smart te som måltidsdryck och osötad ketchup. För att se hela listan på vilka som vann förra året, och läsa mer om varför – klicka här!

Foto: TT