Artikeln innehåller reklamlänkar

Vårens skönaste matchande set – 21 köptips!

29 mar, 2021 
AvIda Gustafsson
Matchande set
Koordinerade över- och underdelar är en bekväm trend som vi välkomnar med öppna armar – finns det något bättre att ha på sig?
Vi listar de finaste och skönaste seten att klicka hem redan idag!
Annons

Matchande mjukisset gjorde entré i våra garderober förra året och trenden med de matchande seten håller i sig. Det finns massor av snygga mjukisset för sköna hemmadagar i butik just nu.

Fina matchande set

Vårens skönaste outfit är också välmatchad. Vi listar de snyggaste matchande seten att klicka hem redan i dag.

set från A part of the art

Sandfärgat set från A part of the art med byxa och skjorta i avslappnad passform, skjortan klickar du hem här (länk till Åhléns)och byxorna finns att köpa här. (länk till Åhléns)

vitt matchande set från H&M

Cremevitt ribbstickat set med en v-ringad tröja med krage och byxor med vida ben, från H&M. Du hittar toppen här (länk till H&M) och byxorna klickar du hem här. (länk till H&M)

Annons
Recept.se Nyhetsbrev
matchande set Lindex

Beige matchande set från Lindex med kortärmad sweatshirt och mjukisbyxor med croppade ben. Tröjan hittar du här (länk till Lindex) och byxorna klickar du hem här. (länk till Lindex)

matchande set från Ellos

Grönt set med lång rak tröja och byxor med raka ben från Ellos i mjuk ribbstickad trikå, tröjan hittar du här (länk till Ellos) och byxorna finns att köpa här. (länk till Ellos)

Annons
matchande set & Other stories

Cremevitt matchande ribbstickat set med midilång pennkjol och sweatshirt, från & Other stories. Tröjan klickar du hem här (länk till & Other Stories) och kjolen hittar du här. (länk till & Other Stories)

set från H&M

Shortsset från H&M med collegetröja och mjuka shorts i en härlig ljuslila nyans, tröjan finns att köpa här (länk till H&M) och shortsen hittar du här. (länk till H&M)

Annons
Mjukisset Indiska

Mjukt och skönt mjukisset från Indiska med kortärmad tröja och byxor med resår och dragsko i midjan, tröjan klickar du hem här (länk till Indiska) och byxorna finns att köpa här. (länk till Indiska)

matchande set monki

Rosa ribbstickat trikåset från Monki med en rosa croppad topp med pennkjol i midilängd, toppen hittar du här (länk till butik) och kjolen kan du klicka hem här. (länk till butik)

Annons
Mjukisset Gina tricot

Bekvämt set i ribbstickad kvalitet från Gina tricot med byxor med raka ben och tröja med huva, tröjan klickar du hem här (länk till Gina tricot) och byxorna finns att köpa här. (länk till Gina tricot)

Kjolset från Lindex

Elegant gråblått tredelat set i ribbstickad trikå från Lindex med v-ringat linne, pennkjol och matchande cardigan, linnet köper du här (länk till Lindex), kjolen finns att klicka hem här (länk till Lindex) och via denna länken hittar du koftan (länk till Lindex).

Annons
Det här minns vi från 80-talet
Det här minns vi från 80-talet
Annons