Artikeln innehåller reklamlänkar

Unna dig i vinterkylan – 8 fuktgivande ansiktsmasker mot torr hy

Återfuktande ansiktsmasker
Så skyddar du din hud i vinterkylan
Slå på ljud

Känner du dig torr och stram nu när vinterkylan börjar krypa på? Då är du inte ensam. Under den här tiden av året får många torr och fuktfattig hud på grund av väderomslaget. Något som däremot hjälper är en bra och fuktgivande ansiktsmask att unna dig!

Fuktgivande ansiktsmasker som räddar torr hy:

Vi listar 8 ansiktsmasker som boostar huden både med massor av fukt och som verkar vårdande – riktiga räddare i nöden!

1. Cucumber De-Tox mask, Peter Thomas Roth

Gelbaserad mask som återfuktar, avgiftar och dränerar torr och irriterad hud med antioxidanter och växtextrakt. Passar alla hudtyper, inklusive den mest känsliga huden. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel).

2. Återfuktande mask med anti-ageing, Sensai

En anti-ageing mask som innehåller botanisk blandning av oljor, som omedelbart smälter in i huden vid kroppstemperatur och ger hållbar återfuktning. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel).

3. Fuktgivande nattmask, Filorga

En nattmask som innehåller ingredienser som revitaliserar huden och arbetar under natten för att motverka trötthetstecken, samtidigt som en booster ger volym och fukt åt huden. Här kan du köpa den (länk till butik).

4. Vårdande ansiktsmask, Clarins

En vårdande ansiktsmask som stärker och lugnar den allra torraste huden. Innehåller bland annat smör från vildmango och mangoolja. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel).

5. Återfuktande ansiktsmask, Maria Åkerberg

Face Mask Moist med eteriska oljor från neroli och mandarin är en fuktgivande mask för alla hudtyper. Den stärker huden, förbättrar strukturen och verkar utslätande. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel).

6. Skin Hydrating Masque, Dermalogica

En oljefri gelmask som ger ger nytt liv åt stressad, trött och torr hy. Ett avancerat komplex med hyalyronsyra och lipider genomfuktar och stärker hudens skydd mot uttorkning. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel).

7. Återfuktande mask mot torr hy, Biotherm

Life Plankton är en välgörande ansiktsmask som verkar närande och lindrande när din hy känns torr och stram, livlös och trött, eller när du upplever rodnad och irritation. Här kan du köpa den (länk till Nordicfeel).

8. Återfuktande leave-on mask, Exuviance

En djupverkande och intensivt återfuktande leave-on mask som återfuktar huden samtidigt som hudens egen skyddsbarriär stärks. Här kan du köpa den (länk till butik).

LÄS MER:

Återfukta mera! 15 duscholjor för torr och känslig hud

Akuthjälp mot torr hy – 10 feta ansiktskrämer

Enkla superknepet ger din hud ny lyster

Utvald läsning