Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Torrt hår? 20 återfuktande schampo och balsam som boostar håret

01 mar, 2021 
AvIda Gustafsson
torrt hår tips
Ge håret vad det behöver med schampo och balsam som ger fukt och näring till ett torrt hår. Här är de bästa tipsen på produkterna som hjälper.
Annons

Ett torrt, sprött och slitet hår behöver lite extra kärlek i form av fukt och näring.

Att det gått en tid sedan den senaste klippningen brukar visa sig i topparna, men ett hår kan vara torrt hela vägen från rot till topp. Och det behöver inte ens bero på att man går till frisören sällan. Det mesta vi gör med håret, tvätta, färga, borsta, föna eller locka sliter på hårets ytskikt och med torra strån som resultat.
När man bli äldre är det vanligt att man får torrt hår eftersom hårbotten inte producerar lika mycket olja som tidigare.

Schampo och balsam för torrt hår

Med rätt produkter som ger fukt och näring kan ditt hår bli glansigt igen.

Hydrate Me från Kevin Murphy

Kevin Murphy Hydrate me

Fuktgivande vegansk duo med schampo och balsam som återfuktar utan att tynga ner och som gör håret glansigt och följsamt, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Björn Axén Organic moisturizing

Björn Axén Organic moisturizing schampo balsam

Veganskt schampo och balsam med aloe vera och extrakt från sockerbeta som lugnar en irriterad hårbotten, återfuktar håret och gör det mjukt och lätt att reda ut, schampot köper du här (reklamlänk) och balsamet finns här. (reklamlänk)

Kerastaste Nutrivive

Kerastase nutrivive

Dunderkur för torrt och skadat hår. Schampo och balsam med reparerande ingredienser som gör håret glansigt och lätt att kamma ur, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Olaplex Bond Maintenance

Olaplex schampo balsam

Bond maintenance-paketet med schampo och balsam är en superkur för ett torrt hår som reparerar det skadade hårets svavelbindningar, finns att köpa här. (reklamlänk)

Biolage Hydra source

Biolage schampo balsam torrt hår

Schampo och balsam från Biolage som återställer hårets fuktbalans och gör det glansigt och smidigt, finns att köpa här.

Annons

Maria Nila True soft

True Soft Maria Nila

Sulfatfritt schampo och balsam med arganolja som adderar fukt och ger näring till ett torrt hår som dessutom är veganskt, finns att köpa här. (reklamlänk)

Body Shop Shea butter

body shop shea butter schampo balsam

Den hud- och hårvårdande sheanöten är den näringsgivande ingrediensen i det veganska schampo och balsamet från Body shop som gör håret återfuktat och glansigt, schampot hittar du här (reklamlänk) och balsamet finns att köp här. (reklamlänk)

Annons

Sebastian Profesional Hydre Duo

Sebastian Hydre schampo balsam

Schampo och balsam som ger nytt liv och spänst till ett torrt hår, finns att köpa här. (reklamlänk)

REF. Ultimate repair

REF. Ultimate repair

Hårvårdande duo med murumusmör och proteinexktrakt från quinoafrön som återfuktar och stärker håret, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

Moroccanoil moisture repair

moroccanoil

Schampo och balsam med arganolja, keratin och fettsyror som skyddar och stärker håret samtidigt som det blir återfuktat, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons