Snyggaste frisyrerna för alla åldrar och kort, mellanlångt och långt hår

jamie lee curtis, reese witherspoon och bianca ingrosso

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Frisyrer för kort hår

De senaste åren har det blivit riktigt inne med kort hår, och allt fler väljer att kapa längderna när de besöker frisören. Kort hår är dessutom lätt att ta hand om – det det kortare tid att tvätta, torka och styla än längre frisyrer. Här är några snygga korta frisyrer att inspireras av!

Charlize Theron har länge haft kort hår.

Patrick Lewis/Starpix/Shutterstock

Frisyrer för mellanlångt hår

Halvlångt hår innebär ofta att håret slutar kring axlarna, ofta i en snygg page. Många stylar sin page med mittbena och lite slarviga lockar, och väljer ofta att klippa längderna rakt utan uppklippning. Här finns det snygga halvlånga frisyrer att spana in!

Frisyrer för långt hår

Att ha långt hår är klassiskt, kvinnligt och vackert, och kommer aldrig bli omodernt. Men även om du haft långt hår hela ditt liv och trivs med det så kan det vara kul att fundera över om det finns något sätt att uppdatera frisyren – kanske med en lugg till ditt långa hår, en uppklippning eller lockar om du brukar ha rakt?

Frisyrer för tunt hår

Har du tunt hår, och tycker att alla frisyrer faller platt eller blir stripiga? Oroa dig inte. De med tunt hår passar extra bra i kortare eller mellanlånga frisyrer. De frisyrer som slutar över axlarna gör att håret ser fylligare ut, och har man tunt hår är det extra snyggt att styla så att man har håret bakom ena örat.

Frisyrer för lockigt hår

Har du lockigt hår kan du har både långa, halvlånga och korta frisyrer. Prova om du gillar att maxa volymen i håret eller föredrar utkammade mjuka lockar bäst.

Källa: Damernas värld.

Dela på: