Artikeln innehåller reklamlänkar

Måbra testar: Mascaror som tvättas bort med bara vatten

mascara som tvättas bort med vatten

Isadora Hypoallergenic Volume Mascara

Isadora Hypoallergenic Volume Mascara

Perfekt vardagsmascara! Liten, lättjobbad borste som ger fylliga, om än inte så långa, fransar. Enkel att tvätta bort och sitter säkert hela dagen utan att flagna. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Pris: 159 kr.

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Ger riktigt tjocka och långa festfransar! Sitter bra och klumpar inte.Bra och stor borste som vissa tycker är toppen, andra tycker att den ökar risken för kladd. Några testare tycker inte att den släpper helt med enbart vatten. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Pris: 139 kr.

Idun Vatn

Idun Vatn

Bra, vattenfast mascara med förlängande effekt. Ger inga klumpar och ingen irritation, kan dock kladda lite om man blinkar innan den torkat in. Lätt att tvätta bort med vatten över 38 grader. Några tycker att borsten är lite för stor, det blir svårt att nå de undre fransarna. Läs mer och köp här. (länk till Lyko)

Pris: 205 kr.

L´Orèal Paris Unlimited Mascara

L´Orèal Paris Unlimited Mascara

Jättebra mascara med stor, lättapplicerad och böjbar borste. Ger fylliga, långa fransar utan att kladda det minsta. Den här tvättas lätt av med ljummet vatten. Sitter bra hela dagen. Irriterar inte känsliga ögon och passar extra bra för de som använder kontaktlinser . Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Pris: 179 kr.

Lumene Blueberry Sensitive Mascara

Lumene Blueberry Sensitive Mascara

Nätt borste som gör den lätt att applicera. Ger långa fransar, sitter bra och är hyfsat lätt att tvätta av, men det kan krävas lite extra gnugg. Tyvärr kladdar och klumpar mascaran en del. Vattenfast. Läs mer och köp här. (länk till Åhléns)

Pris: 159 kr.