Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

MåBra testar: Glansiga och vårdande lipgloss

27 okt, 2010 
Annons

Glans och vård, ja tack! Klistrigt kladd, nej tack! Här är fem lipgloss som har det lilla extra.

L`Orèal Glam Shine – 5 p

 

Ljuvlig! Sitter länge och har klart bäst applikator, som gör glosset lätt att lägga på. Så skön att man vill pussa sig själv! Känns dock inte så mjukgörande, men lyxig och perfekt för partyt.

Pris: 129 kr

Tävla och vinn Glam Shine här!

 

 

 

 

 

Dr Hauschka Lipgloss – 4 p

Ger jättefin, diskret färg som sitter länge. Är mjuk på läpparna, inte alls klistrig. Plus för att den känns riktigt vårdande. Ekologisk. Nästan alla testare tycker att doften påminner om myggmedel, vilket drar ner betyget.

Pris: 148 kr

 

 

 

 

 

 

Id Bare Minerals Buxom Lips – 3 p

Pirrar på läpparna och gör dem faktiskt märkbart fylligare, enligt flera testare. En tycker dock pirret är så obehagligt att hon måste torka av glosset. Luktar gott av kokos och smörkola. Len. Känns aningen uttorkande.

Annons

Pris: 325 kr

 

 

 

 

 

Maybelline Color Sensational Gloss – 3 p

Bäst smak! Smälter in på läpparna och ger fin glans som sitter hyfsat länge. Behaglig, ingen klisterkänsla alls. För smal applikator och minus för att det är svårt att få ut glosset ur tuben.

Pris: 99 kr

 

 

 

 

 

 

Nuxe Protecting Lip Care – 3 p

Testpanelen är delad: vissa älskar den, andra tycker att den är mer som ett läppstift än som ett gloss. Skön. Ger fin färg som sitter riktigt länge. Heltäckande. Förpackningen gick sönder hos en testare.

Pris: 195 kr

 

 

 

 

Annons