Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Myskläder: 9 snygga och sköna loungewear set till vintern 2020

21 nov, 2020 
Tre olika loungewear-bilder.
Mysigt, mjukt och varmt. Så vill vi klä oss i hemmet i höst och vinter. Här har vi samlat nio set av loungewear, mjukiskläder och myskläder som vi gärna skulle klicka hem 2020!
Annons
Så får du tvätten krispigt vit igenBrand logo
Så får du tvätten krispigt vit igen

Det här året, och kanske även nästa år, blir ett där vi spenderar mer tid hemma än någonsin tidigare. Och det finns flera fördelar med att vi distanserar oss som inte har med minskar smittspridning av coronaviruset att göra – som att man kan få slippa åtsittande jeans, skavande behå:ar, osköna skor – och all tid som går åt till at sminka sig och fixa håret varje morgon!

Myskläder, mjukiskläder, loungewear – vad du än vill kalla det! Har du inga sköna hemmakläder är det kanske läge att investera i det nu. Just nu finns det nämligen gott om riktigt sköna myskläder som ändå är tillräckligt snygga för att ha ett videomöte i om du jobbar hemifrån.

Här är 9 fina loungewear set:

Loungewear set i ull från H&M.

Finstickad huvtröja från H&M:s Conscious-kollektion (reklamlänk), i ullmix med huva. Byxorna i samma material med resår och dragsko i midjan hittar du här. (reklamlänk)

Annons
Mysigt set från Asos.

Persiko-melerat set från Asos med sweatshirt och sweatpant. Oversize-modell med muddar vid både benslut och armslut. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mysigt set från Ellos.

Skön, svart snyggpyjamas från Ellos, i mjukt trikåmaterial med spetsdetaljer på axlarna. Både överdel och underdel har dragsko i midjan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Tröja och byxor från Ellos.

Härligt ribbat set i gammelrosa nyans och skön vid modell från Ellos, som inte sitter åt. Här kan du köpa överdelen (reklamlänk), och här kan du köpa underdelen (reklamlänk).

Vitt set från Lindex.

Vitt mysset i bomullsblandning från Lindex. Tröjan med ståkrage finns här (reklamlänk) och byxorna med muddar kan du hitta här (reklamlänk).

Annons
Rosa set från Ellos.

Rosa mjukisset i kraftig kvalitet med mjuk insida från Ellos. Tröjan finns att köpa här (reklamlänk)och byxorna hittar du här. (reklamlänk)

Mysset från Åhlens.

Snyggt loungewear set i jerseytyg i roströd nyans, från Part of the Art. Överdelen i skjormodell och underdel med raka något avsmalnande ben. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Svart mysset från Ellos.

Stilrent mysset från Ellos Collection, med en hellånga svarta byxor med dragsko som du kan köpa här (reklamlänk), och en överdel med draperad vattenfallsringning som du kan köpa här. (reklamlänk)

Brunt mjukisset från Cubus.

Mjukt och varmt mjukisset i brunt, från Cubus, i 100 procent merinoull. De vida byxorna kan du klicka hem här. (reklamlänk) Tröjan med omlottknytning kan du köpa hem här. (reklamlänk)

Läs mer:

Modetrenderna vi borde lägga på hyllan – för alltid

Uppdatera mysgarderoben! 16 sköna och matchande set

Annons