HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Läckberg visar upp nya gråa frisyren – hyllas av följarna

27 mar, 2023 
Camilla Läckberg med grått hår
Allt fler kändisar väljer att omfamna åldrandet och sluta färga över de grånande stråna. Näst på tur att bära det grå håret med stolthet är Camilla Läckberg!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Camilla Läckberg har länge varit ärlig med sina känslor kring sina utseendemässiga förändringar, vilket uppskattats av följarna. Tidigare har fokus varit på kroppen, där hon varit öppen med de kluvna känslorna kring sin viktökning och vilket fokus det tagit i hennes liv.

Camilla Läckbergs stilresa genom årenBrand logo
Camilla Läckbergs stilresa genom åren

Den här gången är det håret som står i centrum. Efter många år av mörkt hår har nämligen Camilla, 48 valt att omfamna de gråa stråna.

Redan tidigare i våras kommenterade Camilla sitt gråa hår och tankarna kring att behålla det så.

Annons

Väljer att låta de gråa stråna synas

"Fantastisk glam som alltid av @linda_fernstrom73 ! Men tackade faktiskt nej till att spraya över det grå. Asså jag blir allt mer sugen på att låta det bli grått och inte färga. Finns såå mycket snygga grå förebilder nu som låter tiden ha sin gång. Men ni som varit igenom den processen - är det superindividuellt hur fort det går? För hur lång tid kan det ta? Inte helt säker än jag kommer ha tålamodet…", skrev hon då.

Hon fick massor av stöd och kärlek i kommentarerna, och nu har Camilla beslutat sig för att gå hela vägen.

Annons

Camilla Läckberg visar nya gråa frisyren 2023

"Första sittningen. Första steget mot att låta mitt gråa ta över (under kontrollerade former). Gammal färg tagits bort så mitt eget gråa kommit fram under, slingor blekts för att blandas ihop nyanserat med mitt grå. En sittning kvar innan färdigt resultat, men jag älskar det redan." skriver hon på Instagram.

Mannen bakom den nya frisyren är den populäre kändisfrisören Marre Hitti, som länge varit mannen bakom Camillas hår. Det är dock inte första gången vi ser Camilla Läckberg i grått hår. Redan 2017 hjälpte samma Marre henne att färga håret i en stålgrå nyans. Dock mer trendbetonat den gången, då hon under ett och samma år hann med att testa livet som såväl ljusblond som grå och till och med blå.

Annons
Camilla Läckberg i blått hår 2017
Camilla Läckberg rockade alla toner mellan vitt och blått 2017.

Den här gången verkar det mer vara på längre sikt och Camilla har redan fått massor av positiva kommentarer och hyllningar. Och vi kan inte annat än hålla med – så fint Camilla!

Foto: TT, Instagram

Annons