Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Miljövänligt och högt spf – här är nytt solskydd!

28 maj, 2020 
AvRebecca Wictor
miljövänligt solskydd från Kronans Apotek
Det är tillverkat i Sverige, i hållbart material och ger ett starkt skydd mot solen. Nu släpper Kronans Apotek ett eget solskydd för både vuxna och barn.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Redan nu är det dags att börja smörja ansikte och händer med solskydd. Vårens strålar är starka och vi rör oss ute mycket, så fort dagarna är varmare. I sommar, när det kan bli många timmar i solen och vi exponerar stora delar av vår hud är det ännu viktigare med ett bra skydd över hela kroppen!

Därför ska du använda solskydd

Den allra vanligaste orsaken till malignt melanom är att man har bränt sig flera gånger i solen. Det är nämligen UV-strålarna som skadar våra hudceller. Därför är det viktigt att alltid skydda sig från dem, redan från tidig vår när solen är som starkast.

Nu lanserar Kronans Apotek en egen serie solskydd, som är tillverkat i Sverige, godkänd av Asthma Allergy Nordic och dessutom har en miljövänlig förpackning gjord av socker och av återvunnen plast.

Solskydd Kronans Apotek miljövänligt

I serien finns det solskydd för både vuxna och barn. De går de aldrig lägre än SPF 30 i styrka, är parfymfria och veganska samt har både UVA- och UVB-solskyddsfilter. De har dessutom gjort en ansiktskräm för vuxna, som vårdar och återfuktar huden i ansiktet som ofta exponeras mest av de skadliga strålarna. Nu har två av produkterna släppts, se nedan. Resten av serien kommer inom kort att dyka upp.

Annons

Kronans Apoteks miljövänliga solskydd

Sollotion kronans apotek spf 30

En sollotion för hela kroppen med e-vitamin som motverkar ålderstecken som framkommit av solskador. ANNONS Här kan du köpa den

Solskydd för barn Kronans Apotek

Ett vattenresistent solspray med SPF 50+ för både kroppen och ansiktet. Speciellt framtagen för barns känsliga hud. ANNONS Här kan du köpa den

LÄS MER:

Bra bronzingprodukter med solskyddsfaktor

Så sminkar du dig säkert i sommar – 19 produkter med solskyddsfaktor

Annons