24 bilder som visar att valet av bena kan förändra hela ditt utseende

Carina Berg i olika typer av benor
7 kändisar som visar att valet av bena kan förändra ditt utseende
0:44

Efter reklamen: 7 kändisar som visar att valet av bena kan förändra ditt utseende

(0:44)

Slå på ljud

Det är inte bara valet av frisyr som kan förändra ens utseende. Även benans placering spelar roll. Här är 24 bilder på några av våra mest uppskattade stjärnor, som bevisar att den lilla förändringen gör stor skillnad:

Angelina Jolie

Angelina Jolie i tre olika frisyrer

Det är sällan vi ser Angelina Jolie i något annat än sitt långa bruna svall. Något hon däremot väljer att variera är hur hon har sin bena. Här är tre exempel på när skådespelaren rockat både mittbena och sidbena, kammad åt vänster och höger.

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip

Även vår svenska influencer-stjärna Isabella Löwengrip brukar kamma benan åt olika håll. Ibland åt höger, ibland åt vänster och vissa gånger i mitten.

Blake Lively

Blake Lively

Nu för tiden ser vi oftast Blake Lively i en markerad snedbena, men faktum är att hon för ett par år sedan var mer varierad i sin stil.

Kenza Zouiten

Kenza Zouiten

När Kenza inte har håret uppsatt ser vi henne oftast i ett vackert vågigt svall. Här är tre exempel på när influencern testat att ha sin bena på olika sätt. Gömd i bakåtkammat hår, tydligt markerad i mitten samt kammad åt sidan.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Under sin tid i rampljuset har Jennifer Lawrence hunnit testa flera olika frisyrer. Här är tre liknande looks, men med olika placering på benan.

Carina Berg

Carina Berg

Även Carina Berg har hunnit testat det mesta när det kommer till hår och styling. Långt och kort, rakt och lockigt – och så klart olika plats på benan.

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Eftersom att Miranda Kerr arbetar som fotomodell ingår det i hennes jobb att variera sitt utseende, men det händer att hon testar olika stilar även privat. Här är tre exempel på varierade hårlooks.

Carolina Gynning

Carolina Gynning

Sist men inte minst Carolina Gynning, som även hon hunnit med en rad olika stilar på håret – och olika position på benan. Stor skillnad, eller hur?

Foto: TT

Utvald läsning