HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Årets skönaste hälsoklappar – 11 julklappstips från redaktionen

10 dec, 2022 
MåBra Redaktionen
En gran med julklappar
Mjuka, hårda, väldoftande, spännande och alldeles underbara. Här hittar du inspiration till dina bästa hälsoklappar i år!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Letar du inspiration till julklappar? Då kan du kika på den här listan där MåBra:s redaktion tipsar om julklappar - allt i från hårda klappar till mjuka, eller varför inte ge bort en härlig upplevelse!

Se också: Så fixar du sista minuten julklapparna

Så fixar du sista minuten julklapparnaBrand logo
Så fixar du sista minuten julklapparna

1. Välgörande olja

De ljuvliga oljorna från svenska Booming Bob gör varken näsa, kropp eller hår besvikna. Samtliga produkter är vattenfria av hållbarhetsskäl och tillverkade av ekologiska komponenter.

Säljs bland annat via wesomnia.com från 150 kr.

Annons
Olja från Booming Bob

2. Ha fötterna på jorden med moon boots!

Inspirerade av den första månlandningen lanserades dessa speciella skor under 60-talet. Moon boots har sedan dess värmt våra fötter vintertid och finns i en uppsjö av färger, stilar och storlekar. Välj mellan höga, korta, metallic eller pastell och vandra varmt genom drivorna!

Finns bland annat på stadium.se från 1 699 kronor.

Moon boots

3. Fjällräven mössa

Varm och snygg klassiker Vinterns promenader vill jag ta i Fjällrävens klassiska mössa. I år har den ribbstickade lamullsserien fått en ny färg, mjukt grön, men jag håller mig till den ursprunglig trotjänaren senapsgul.

Annons

Pris 699 kronor på fjällräven.se

Fjällräven mössa

4. Pillow talk – färgen på allas läppar!

Brittiska makeup-artisten Charlotte Tilbury saknade så mycket smink och hudvård under sina arbetsdagar att hon startade ett eget märke. Nu finns en rad hyllade produkter som bär hennes namn. En storsäljare är Pillow talk, en snygg och skön serie med läppstift, glans och penna. Pris från 350 kronor på asos.com

Pillow talk

5. Dela en upplevelse

En vinterbadsupplevelse med efterföljande bastu passar perfekt till såväl vänner som din syster eller partner. Mysigt, utmanande, avkopplande, uppiggande och socialt på en och samma gång. Hitta lämpliga spa, vinterbadhus eller liknande nära dig på nätet.

Annons

Finns även färdigt paket på exempelvis liveit.se.

Vinterbad

6. Tips som räcker länge

Till vännen som skulle behöva ta hand om sig själv mer och släppa på kraven i livet. Sofia ”PT-Fia” Sjöströms ny bok 201 hälsohacks innehåller livsbejakande tips som underlättar enkla och hälsosamma val för både kropp och själ!

Förboka ett ex för bästa starten på nya året. Pris: 299 kr.

Boken 201 Hälsohacks

7. Med värme

Värmehjärta med choklad från Malmö chokladfabrik. En present som värmer både frusna hjärtan och händer i vinter.

Annons

Du hittar den på bland annat bluebox.se. Pris: ca 359 kr.

Choklad från Malmö chokladfabrik

8. 100 upplevelser i ett

Har du och din partner svårt att komma på nya idéer på roliga saker att göra? Här har ni 100 roliga tips på upplevelser att bocka av tillsammans.

Du hittar den på bland annat bluebox.se. Pris: ca 189 kr.

100 upplevelser i ett

9. Vitaminkick!

Alla som gillar juicer, smoothies och vitaminkickar bör ha en råsaftcentrifug. Den här är kraftfull, hanterar stora frukt- och grönsaksbitar och kan delvis diskas i maskin.

Annons

J500 BK, Braun. Pris: 1 200 kr.

Braun råsaftcentrifug

10. Yogamatta

För vana yogisar eller nybörjare: Skön, fem millimeter tjock yogamatta som ger bra grepp och dessutom guidning i form av smarta och snygga linjer.

Grip & Cushion 3, Casall. Pris: 999 kr.

Casall yogamatta

11. Näringsrikt

Food Pharmacy har samlat sina mest uppskattade och näringsrika recept i en bok som dessutom ger tips för att leva hälsosammare.

Annons

Absolut Food Pharmacy: våra 175 bästa recept – ordineras till alla för ett friskare liv. Av Lina Nertby Aurell och Mia Clase. Pris: ca 239 kr.

Food Pharmacy bok

Foto: Pressbilder

Annons