Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Stressad? 12 skönhetsprodukter som lugnar stressad hud

11 feb, 2021 
AvSandra Bohlin
produkter mot stressad hud

Motverka stressad och känslig hud med rätt produkter! Vi listar våra 12 favoriter i butik just nu.

Annons

Känner du dig stressad? Självklart är det viktigt att ta reda på vad det är som orsakar din stress och rannsaka både sin vardag och sina känslor, men ibland kan även stressen påverka och försämra vår hy och göra den extra känslig. Ett enkelt knep för att motverka det är att varva ner och använda hudvård speciellt framtagen för stressad hud och med lugnande egenskaper.

Hudvård för stressad hud:

Vi listar 12 skönhetsprodukter för stressad och känslig hy i allt från masker och krämer och facemists till rollers och oljor.

mask mot stressad hud

Treatment Overnight Repair Mask från Emma S. är en ansiktsmask som motverkar tecken på just stress. Den är en effektivt uppstramande och mjukgörande nattmask som verkar när du sover. Nattmasken innehåller bland annat peptider som jämnar ut hudtonen och havreolja som verkar lugnande på stressad hy. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
olja stressad hud

En ren, exklusiv ansiktsolja för torr och känslig hy i behov av extra vård från Estelle & Thild. Den silkeslena formulan lugnar, motverkar uttorkning och ger huden ny mjukhet och lyster. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

skinroller

Cloud & Glow’s Rose Quartz Roller är ett ansiktsverktyg i form av en ansiktsroller. Massera ansiktet med rollern för att lugna en stressad och trött hy och för att få ökad lyster. Rollern stimulerar lymfsystemet och hjälper till att öka blodcirkulationen samt att minska puffighet i ansiktet. Rollern är tillverkad av 100 procent naturlig rosenkvarts. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
produkter stressad hud

Fulländad och vårdande hudvårdsrutin från Australian Bodycare med både tea tree och aloe vera som vårdar på djupet och ger lugn till stressad hud. Lämplig för alla hudtyper och kan användas dagligen. Läs mer och köp rutinen här (reklamlänk).

kräm stressad hud

Lugnande och mjukgörande 24-timmarscreme från Eminence. En silkeslen creme som lugnar huden, dämpar rodnad och skyddar mot yttre påfrestning. Cremen jämnar ut hudtonen och gör den smidig med arnica, sheasmör och kamomill. Huden får ny balans och blir djupt återfuktad. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
toner stressad hud

Mario Badescus Witch Hazel & Lavender Toner är en toner som går på djupet och både lugnar och friskar upp stressad hud. Detta ansiktsvatten innehåller trollhassel, aloe, lavendelvatten och lavendelolja och rengör huden utan att hyn förlorar sin naturliga fukt. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

stressad hud hudvård

En mjukgörande mask från Dermalogica med hög koncentration av vitaminerna A, C, E och pro-vitamin B5 som skyddar och reparerar en stressad, förtida åldrad hy. Lugnande lakritsrot och havreextrakt dämpar känslighet och ger ökadsmidighet och spänst. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
mist stressad hud

Facemist från Derma E med ultrafuktgivaren hyaluronsyra som hjälper till att göra huden återställd, mjuk och slät. Innehåller också antioxidanterna grönt te och vitamin C för att motverka miljömässig stress och ger både en direktverkande och långsiktig effekt. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

stressad hud

Lancômes Hydra Zen-serie är utvecklad för att bidra till att bekämpa synliga tecken på stress och återfuktar huden intensivt, för att lugna huden och ge den en smidig och behaglig känsla. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
mask stressad hud

Sheetmask fråm Benton för irriterad, stressad eller solbränd hud. Baserad på hela 48 procent aloe vera samt extrakt av tea tree och gurka, hjälper den att lindra inflammation, lugna och reparera huden för att lämna den lugn och återfuktad. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

ögonkräm stressad hud

Ögonkräm från Mádara rekommenderas särskilt till en hud som är torr, irriterad och stressad. Tillför fukt, minskar rodnad och lindrar en trött och stram hud, samt ger omdelbart ett piggare utseende. Stärker hudbarriären och förebygger fina linjer och rynkor. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
ögonmask

Anti Stress-Eye Mask från Isabelle Laurier att lägga över ögonen när ansiktet känns stressat och spänt. Tips är att kyla den i kylen för en lugnande effekt. Masken ligger i en snygg förpackning klar att användas. Köp den här (reklamlänk).

Annons