Hemmaspa: Skönhetsredaktören listar bästa produkterna!

13 nov, 2016 
Skönhetsredaktörens spafavoriter
Vår skönhetsredaktör väljer ut tre bästisar för ett lyckat hemmaspa!
Annons

Vad är bättre än att stänga in sig i badrummet och ha hemmaspa så här års? Här är tre favoriter jag tar med mig in:

Apoliva almond & argan shower oil

211134s
Recept.se Nyhetsbrev

Förra årets favoritduscholja får hänga med i år också. Den inte bara luktar varmt och blommigt, jag gillar även att den bygger på mandelolja som inte torkar ut huden OCH att apoteket gör en kvalitetskontroll på sina produkter så att jag slipper misstänkt skadliga ingredienser. Hurra!
Almond & Argan Shower Oil kostar 69 kr

 PS! Den finns som badolja också!

Exuviance retexturing treatment

1312005_1

Har du också knottrig kycklinghud på överarmar och ben? På läkarspråk kallas det keratosis pilaris och beror på att hudens hornlager inte funkar som det ska. För att slippa knottrorna ska man använda hudlotion med syror, som ”skalar av” knottrorna. Det här är min favorit mot problemet – Exuviance Retexturing Treatment, 329 kr, som är en lotion med AHA- och PHA- syror. Den ska även förebygga inåtväxande hår. Fuktar bra, doftar fräscht!

Annons

Bare Minerals dirty detox mask

Generate (1)

Den gröna lermasken Dirty Detox från Skinsorials gör verkligen huden ren på djupet. Innehåller massor av mums mums för huden som mineralrika leror, naturligt peelande papayaenzym och den nya trendingrediensen aktivt kol. Resultatet: Ditt ansikte blir inte bara rent och babylent, det får massor av lyster också! Pris: 495 kr

Annons