Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Ta hand om dina händer i kylan – 8 vårdande handkrämer som doftar magiskt gott

04 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Handkrämer som doftar gott
Lider du av torra och spruckna händer? Vi har lösningen åt dig! Nedan listar vi våra 8 favoriter när det kommer till vårdande och återfuktande handkrämer mot torra händer där dessutom alla doftar magiskt!
Annons
6 misstag att undvika för en vacker hyBrand logo
6 misstag att undvika för en vacker hy

Ta hand om dina händer i vinterkylan! Många av oss lider av torra och spruckna händer. Att tvätta händerna har blivit en daglig rutin flera gånger om dagen i och med den situationen vi lever i idag. Detta ihärdiga tvättande tillsammans med årstidens torra väder är inte ett perfekt recept för återfuktade mjuka händer. Att unna dig en mjukgörande handkräm kan däremot vara just det som du är ute efter för att bota dina torra händer, och med en handkräm med god doft så mjukgör den inte enbart dina händer utan ger dig även en härlig doft!

Handkrämer som doftar gott:

Vi listar 8 av våra favoriter när det kommer till vårdande och återfuktande handkräm mot torra händer som finns i butik just nu, där alla dessutom doftar magiskt!

handkräm mot torra händer

Återfuktande handkräm från MOR berikad med antioxidantrikt vitt te och acaibär med en doft av jordgubb, kamomill, vit jasmin och apelsinblomma. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
handkräm mot torr hy

Innovativ handkräm med återfuktande effekt från Löwengrip. Med mjukgörande mandelsmör för skonsam näring till såväl händer som naglar och en doft av honung och mysk. Du kan köpa den här (reklamlänk).

handkräm som doftar gott

En totalbehandling från fingertopparna upp till handlederna från Clarins. Fuktar och skyddar händerna mot sprickor och irritationer. Stärker även naglarna och gör händer mjuka och behagliga med en fräsch doft. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
handkräm

Handkräm från Arran Sense of Scotlan där en lätt formula som återfuktar dina händer och gör dem lena och smidiga. Innehåller vårdande sheasmör och vitamin E som ger huden näring och tillför fukt samt har en mild doft av lime, rosor och sandelträ. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

mjukgörande handkräm

Fuktgivande handkräm från Dr Botanicals med en lockande kakao doft som både återfuktar och mjukgör dina händer. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
återfuktande handkräm

Mjukgörande handkräm från Maria Åkerberg med solfilter och C-vitamin. Innehåller eteriska oljor av citron, bergamott, apelsin och kardemumma som gör din hud mjuk och väldoftande. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

mjuk handkräm som luktar gott

Urtekram Rise & Shine Hand Cream är en vårdande och näringsgivande handkräm som lätt tas upp i huden. Handkrämen innehåller aloe vera och sheasmör som återfuktar händerna. Med härlig doft av apelsinblomma, både ekologiskt och vegansk. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
handkräm som är mjukgörande

Handkräm nr 44 från Bruns Products är vårdande och reparerande som tränger snabbt in i huden och känns inte kladdig. De ekologiska ingredienserna aprikoskärnolja och sheasmör samt E-vitamin skyddar ger dina händer näring och fukt, skyddar och gör dem mjuka och smidiga. Med en fräsch doft av citrongräs. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Återfukta i vinter! 6 magiska nattkrämer mot torr hy

Unna dig i vinterkylan – 8 fuktgivande ansiktsmasker mot torr hy

Så slipper du dina envisa påsar under ögonen

Annons