Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Gina Tricots senaste projekt – samarbetar med sportjätten Puma

06 jul, 2018 
AvJohanna Lejon
Gina Tricot fortsätter överraska och utmanar nu med ännu fler spännande projekt. Nu tar modekedjan nästa steg och gör en helt ny take på samarbeten genom att inleda ett collab med sportjätten Puma.
Annons

För första gången kommer Gina Tricot erbjuda kunden en kollektion från ett externt varumärke. Utvalda plagg och sneakers med starkt sport fashion-fokus, där majoriteten av produkterna hämtas från kollektionen som frontas av Pumas power girl och kampanjansikte, Selena Gomez.

– Vi är jättestolta över samarbetet med Puma! Sportmodet är starkare än någonsin och självklart vill vi kunna erbjuda vår tjej det hon vill ha. Att Puma väljer att satsa på detta genom att sälja kollektionen i våra butiker känns verkligen mitt i prick för vår målgrupp, säger Magnus Månsson, vd Gina Tricot.

Kollektionen andas en mix av sport, lifestyle och mode, något som Puma är kända för i sina produkter. Detta gör att plaggen passar både den träningsintresserade kunden och tjejen som helt enkelt älskar sportrenden.

– Samarbetet med Gina Tricot är helt rätt, och extra spännande att vara det första externa varumärket i deras butiker. Vi upplever en hög efterfrågan för vår Womens kollektion och DO YOU kampanjen med Selena Gomez är som gjord för den gemensamma målgruppen. Nu ser vi verkligen fram emot att rulla ut kampanjen tillsammans med Gina ́s härliga team, säger Rutger Hagstad, Head of Marketing, Puma Nordic.

Kampanjen Gina Tricot

Läs också:

Adidas lanserar ny sko med Parley for the Oceans

Anine Bing gör designsamarbete med Gina Tricot – här shoppar du alla plagg

Foto Gina Tricot

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons