Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Ge sommarhåret en nystart! Här är 5 bra detox-schampon

15 jul, 2020 
För att få bort solskydd, klor, och missfärgningar ur håret krävs det lite extra. Här är fem bra val!
Annons

Sommaren kan vara en krävande tid för håret av många anledningar. Långa dagar i solen, bad i pooler med klor eller salta hav, och så lite svett på det.

Därför kan det vara en god idé att ge burret lite extra kärlek, inte minst under semesterveckorna. Här har vi samlat fem härliga produkter som ger håret precis den återhämtning det behöver i sommar!

Briogeo Scalp Revival Exfoliating Shampo

Briogeo, burk

En svart crème som ser ut som en inpackning, men fungerar som ett schampo. Löddrar lätt, enkel att skölja ur. Frisk mintdoft. Med kol som rengör på djupet och tar bort olja. Pris: 400 kr/236 ml. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Björk Rena

Björk Rena, pumpflaska.

Veganskt och vårdande detoxschampo med lime och grönt te. Tar bort fett och motverkar mjäll. Lindrar också torr, kliande hårbotten och lugnar irritationer. Låt verka i håret en minut för extra effekt. Gör håret babymjukt. Pris: 219 kr/300 ml. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Sashajuan Anti-Pollution Shampoo

Sashajuan på flaska

Lavendeldoftande schampo som storstädar håret med bravur. Skapar en skyddande yta på håret som minskar risken att orenheter får fäste. Med grönt te och AHA-syror. Pris: 250 kr/250 ml. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Living Proof Triple Detox Shampoo

Living Proof Triple Detox Shampo

Svart schampo som tar bort smuts på djupet utan att bleka färgat hår. Tar skonsamt bort avlagringar från produkter och hårt vatten utan att torka ut hårbotten. Dryg! Pris: 279 kr/160 ml. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Kevin Murphy Maxi Wash Detox Shampoo

Kevin Murphy Maxi Wash Detox Shampoo

Ett härligt löddrande schampo med AHA-syror som bryter ned fett och tar bort beläggningar. Antiseptisk och läkande för hårbotten. Tynger inte ner håret. God mintdoft. Pris: 289 kr/250 ml. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Foto: TT

Läs mer:

Färga håret hemma – 8 enkla och skonsamma toningar

Hur lockar jag håret med plattång? Stylisten visar enkla knepet!

Därför tappar du håret – 9 produkter som hjälper

Annons