Artikeln innehåller reklamlänkar

Fynda makeup och skönhetsprodukter på sommarrean! 14 tips

Sommarreorna är i full gång – i butik och online. Passa på att fylla förråden med dina favoriter, eller kanske passa på att testa något nytt som lockar? Här har vi samlat några favoriter som har förtjänar en plats i necessären.

Ansiktsrengöring i reseförpackning från Löwengrip (länk till butik) – perfekt inför sommarsemestern. Tar effektivt bort orenheter och makeup utan att torka ut huden. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Ansiktsrengöring i reseförpackning från Löwengrip

Dagcreme från L300 (länk till butik) som minskar pigmentfläckar och förebygger hyperpigmentering. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Dagcreme från L300

Fyra ögonskuggor i neutrala färger från BareMinerals (länk till Ellos). Verkar avsvällande/dränerande och har en mjukgörande effekt på den känsliga huden kring ögonen. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Fyra ögonskuggor från BareMinerals

Volym-mascara från Elisabeth Arden (länk till butik), kladdfri för separerade fransar, samt med lång hållbarhet. Läs mer och köp här (länk till butik).

Volym-mascara från Elisabeth Arden

Väldoftande body mist från Northern Beauty (länk till Ellos). Innehåller lavendelolja och calendula extrakt som ger en skön och lugnande doftupplevelse. Läs mer och köp här  (länk till Ellos).

Väldoftande body mist från Northern Beauty.

Fotbehandling från Baby Foot (länk till butik). En engångsbehandling som ger mjuka och lena fötter. Efter ungefär en vecka börjar fötterna att flagna och den döda huden peelas bort när vi rör oss varje dag. Efter 14 dagar är dina fötter mjuka och lena. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Fotbehandling från Baby Foot.

En matt foundation från NYX (länk till butik), som du applicerar med hjälp av en medföljande pipett. Läs mer och köp här. (länk till butik)

En matt foundation från NYX

Solkyddsfaktor för ansiktet från Korres (länk till Ellos), med SPF 30. Aloe, i kombination med Provitamin B5, boostar huden med fukt när du vistas i solen. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Solkyddsfaktor för ansiktet från Korres,

Ansiktsvatten från Nuxe (länk till butik). Ett milt ansiktsvatten för alla hudtyper, passar även känslig hud. Innehåller rosenblad som verkar lugnande. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Ansiktsvatten från Nuxe.

En sval sommardag kan det sitta fint med ett varmt bad. Mjuka upp och återfukta huden med denna härliga badolja (länk till butik) som doftar mandelblom, från Ortigia. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Badolja som doftar mandelblom, från Ortigia.

Bronzingpuder från IsaDora (länk till butik) för kropp och ansikte. Ger en naturlig, fräsch och solbrun färg. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Bronzingpuder från IsaDora

Flytande läppstift från Lumene (länk till Ellos), fri från parabener och doftämnen. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Flytande läppstift från Lumene.

Schampoo och balsam från Maria Nila, (länk till butik) som motverkar mjäll och hårbottenproblem. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Schampoo och balsam från Maria Nila

Lermask från Biotherm (länk till butik). Innehåller rhassoul, lerextrakt och mikroalgextrakter som inte torkar ut. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Lermask, Biotherm.

 

Utvald läsning