Artikeln innehåller reklamlänkar

Så får du bort flygigt och frissigt hår – mirakelprodukten alla måste testa

frissigt hår

Här är hårhjälten alla behöver!

Envisa strån, flygigt hår och friss som liknar en pälsmössa... Att lägga tid på att locka, platta eller föna håret med en rundborste kan kännas tråkigt och onödigt, när det i slutändan ändå är de trotsiga, små stråna som vinner.

Men äntligen finns mirakelprodukten som likt en trollstav trollar bort friss och fjun på några sekunder. Här är produkten som alla pratar om just nu!

få bort flygigt hår

MåBra har testat superprodukten. Läs hela recensionen om Tämja från Björk:

Hur får man bort frissigt och flygigt hår?

"Jag ska vara ärlig – hårprodukter får mig sällan att trilla av stolen. Kanske är det för att håret är det jag lägger minst tid på i min rutin, eller så beror det på det faktum att mitt hår lever ett eget liv och blir krusigt så fort jag lämnar hemmet. Varför lägga tid på att locka eller platta håret, när barret minuter senare ser ut att bara bestå av bebishår som aldrig tycks växa ut? Ja, frågan jag ställer mig själv dagligen är 'vad gör man egentligen åt frissigt och flygigt hår?' – och som skönhetsskribent och redaktör sedan många år tillbaka borde jag ha svaret. Nu kan jag glatt säga att jag har hittat hårprodukten som fick mitt hjärta att slå en volt (och mitt hår att faktiskt bete sig), redan efter första användning!

Hårmascaran Tämja liknar inte 80- och 90-talets färgglada (och extremt uttorkande) hårmascara, utan är en vårdande hårgel som vänligen men bestämt lägger varje hårstrå på plats. I den nätta tuben, som är perfekt att ha i handväskan, finns bland annat innehåll som sheasmör, kokosolja och aminosyror som ger fukt och glans, utan att på något sätt göra att håret upplevs som fett och flottigt. Mascaraborsten smeker snällt ner varje envist strå och får det att ligga där det ska hela dagen. Den briljanta hårgelén fick till och med håret att ligga felfritt genom ett blåsigt bröllop på Kretas kust i slutet av sommaren. Och ja, jag tvingade såklart även på bruden produkten.

Jag tycker att det är fascinerande att se hur alla hårstrån på hjässan plötsligt lägger sig, med endast ett drag av borsten. Produkten är enkel att använda, omöjlig att överdosera och ger ett perfekt resultat varje gång. Och det bästa av allt? Med en viss försiktighet kan Tämja också användas på ögonbrynen."

Här kan du läsa mer recensioner och köpa Tämja från svenska Björk (länk till Lyko).

Foto: TT

Häng med MåBra i #novemberpuls
0:37

Efter reklamen: Häng med MåBra i #novemberpuls

(0:37)

Slå på ljud

Utvald läsning