Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Så får du bort flygigt och frissigt hår – mirakelprodukten alla måste testa

02 nov, 2021 
AvVeronica Henriksson
AvVeronica Henriksson
frissigt hår
Har du problem med flygigt och frissigt hår? Här är hårhjälten som alla pratar om och gör hårproblemen till ett minne blott.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Envisa strån, flygigt hår och friss som liknar en pälsmössa... Att lägga tid på att locka, platta eller föna håret med en rundborste kan kännas tråkigt och onödigt, när det i slutändan ändå är de trotsiga, små stråna som vinner.

Men äntligen finns mirakelprodukten som likt en trollstav trollar bort friss och fjun på några sekunder. Här är produkten som alla pratar om just nu!

få bort flygigt hår

MåBra har testat superprodukten. Läs hela recensionen om Tämja från Björk:

Hur får man bort frissigt och flygigt hår?

"Jag ska vara ärlig – hårprodukter får mig sällan att trilla av stolen. Kanske är det för att håret är det jag lägger minst tid på i min rutin, eller så beror det på det faktum att mitt hår lever ett eget liv och blir krusigt så fort jag lämnar hemmet. Varför lägga tid på att locka eller platta håret, när barret minuter senare ser ut att bara bestå av bebishår som aldrig tycks växa ut? Ja, frågan jag ställer mig själv dagligen är 'vad gör man egentligen åt frissigt och flygigt hår?' – och som skönhetsskribent och redaktör sedan många år tillbaka borde jag ha svaret. Nu kan jag glatt säga att jag har hittat hårprodukten som fick mitt hjärta att slå en volt (och mitt hår att faktiskt bete sig), redan efter första användning!

Annons

Hårmascaran Tämja liknar inte 80- och 90-talets färgglada (och extremt uttorkande) hårmascara, utan är en vårdande hårgel som vänligen men bestämt lägger varje hårstrå på plats. I den nätta tuben, som är perfekt att ha i handväskan, finns bland annat innehåll som sheasmör, kokosolja och aminosyror som ger fukt och glans, utan att på något sätt göra att håret upplevs som fett och flottigt. Mascaraborsten smeker snällt ner varje envist strå och får det att ligga där det ska hela dagen. Den briljanta hårgelén fick till och med håret att ligga felfritt genom ett blåsigt bröllop på Kretas kust i slutet av sommaren. Och ja, jag tvingade såklart även på bruden produkten.

Jag tycker att det är fascinerande att se hur alla hårstrån på hjässan plötsligt lägger sig, med endast ett drag av borsten. Produkten är enkel att använda, omöjlig att överdosera och ger ett perfekt resultat varje gång. Och det bästa av allt? Med en viss försiktighet kan Tämja också användas på ögonbrynen."

ANNONS Här kan du läsa mer recensioner och köpa Tämja från svenska Björk.

Tämja från björk tar bort all friss
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Foto: TT

Häng med MåBra i #novemberpulsBrand logo
Häng med MåBra i #novemberpuls
Annons