Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Jämna ut och ge hyn lyster – 8 färgade dagkrämer som gör jobbet

07 dec, 2020 
AvSandra Bohlin
Färgade dagkrämer
Ge en annars kanske vintertrött hy både lyster och en jämn ton med hjälp av färgade dagkrämer! Vi listar våra 8 favoriter i butik just nu.
Annons
Så får du finare hud – 5 tipsBrand logo
Så får du finare hud – 5 tips

En färgad dagkräm ger dig alla de goda egenskaper som en vanlig dagkräm har samtidigt som den även jämnar ut hudtonen och ger hyn härligt lyster!

Dessa passar precis lika bra när tiden är knapp och du vill ha en snabb bas eller när du vill boosta huden med lite extra lyster och jämna ut tonen. Ett perfekt alternativ för den som vill slippa den ibland ganska tunga och täckande foundationen och istället både vårda, återfukta och täcka med ett naturligt resultat.

Färgade dagkrämer i butik:

Nedan listar vi våra 8 favoriter när det kommer till färgade eller så kallade tintade dagkrämer som finns i butik just nu!

Tonad fuktkräm från Estée Lauder ger huden en hälsosam, jämn ton samtidigt som den motverkar uppkomsten av tecken på tidigt åldrande i form av fina linjer. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

Färgad dagkräm från Giorgio Armani med transparenta pigment i en vattenbaserad formula som gör att huden kan reflektera åt flera håll, vilket ger förbättrad lyster samtidigt som små skönhetsfel döljs. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Dagkräm från Bare Minerals i en kombination av de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcream och en BB och CC-cream. Den är rikt återfuktande, lätt färgad och ger en fin naturlig lyster. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

Återfuktande BB-cream som ger ett naturligt resultat med en vacker lyster. Berikad med välgörande oljor, mineraler, antioxidanter och fuktgivande ingredienser, från IDUN Minerals. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Dream Tint är en färgad dagkräm från Jane Iredale som även ger naturlig täckning. Den jämnar ut hudtonen och ger huden en fin lyster. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

Skyddande och korrigerande färgad dagkräm med solskydd från Dr Dennis Gross. En lystergivande och korrigerande färgad dagkräm som dessutom hjälper den till att både täcka och mot- verka hudproblem såsom rodnader och hyperpigmenteringar. Passar alla hudtyper och hudtillstånd. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Tonad dagkräm från Clarins som är en kombination av hudvård och make-up. För alla som vill ha en allt-i-ett hudvårdsprodukt som ger lyster, återfuktning och en hälsosam lyster-effekt. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons

Färgad dagkräm till den känsliga hyn. För den som upplever stramhet, stickningar, torrhet och tillfällig rodnad i huden. Toleriane Sensitive Le teint creme från La Roche-Posay är en lätt färgad ansiktscreme, fuktgivande och lugnande. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Ta hand om dina händer i kylan – 8 vårdande handkrämer som doftar magiskt gott

Återfukta i vinter! 6 magiska nattkrämer mot torr hy

Unna dig i vinterkylan – 8 fuktgivande ansiktsmasker mot torr hy

Annons