HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Lev längre och bli friskare – ingrediensen som förvånar forskarna!

16 jan, 2017 
Carin Roeraade
Så kan du få samma hälsofördelar - utan att behöva överdosera vin och ost.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Har du hört talas om resveratrol? Det är det där supernyttiga ämnet i rödvin som det pratas om ibland.

Resveratrol har ofta kallats för hemligheten bakom ”The French Paradox” som är en teori om att fransmän håller sig friska och slanka tack vare sitt stora intag av rött vin.

Resveratrol är en växtpolyfenol som är naturligt förekommande i växtriket där den fungerar som ett försvar mot yttre stress som till exempel svampangrepp och skadliga bakterier som kan skada växterna. Tusentals publicerade studier visar på en hel rad med olika områden där substansen tros ha en positiv hälsopåverkan för människor.

Hälsofördelar som ökad energi, viktminskning och även skönhetsfördelar som finare hud och starkare naglar.

Det är däremot svårt att få i sig tillräckligt av ämnet för att det ska göra någon större skillnad i människokroppen.

Fram till nu, produkten Reserol har det senaste året blivit en stor snackis i skönhets- och hälsovärlden.

mabra-reserol-artikel3

Det är inte en tablett, inte en dryck, inte ett plåster.

Det är en liten tunn film som du placerar i munnen på insidan av kinden. 1 film innehåller lika mycket resveratrol som cirka 5 flaskor vin!

Annons

Och eftersom rekommendationen är att ta 6 filmer om dagen motsvarar det samma mängd som 30 flaskor rödvin, vilket känns ganska orimligt att få i sig dagligen.

Så hur funkar det?

Du placerar två filmer i kinden tre gånger om dagen, efter frukost, lunch och middag.

Filmen känns knappt i munnen men smakar lätt av mint. Filmen använder tekniken Functional Film Technology som innebär att aktiva ingredienser kan tas upp direkt i kroppen via munslemhinnan. Det är inte bara effektivt, det är även bättre för magen att slippa tabletter.

mabra-reserol-artikel1

– Jag har aldrig tidigare arbetat med en produkt som så många kunder hör av sig positivt om. Vi har pratat med massor av våra kunder och det som många berättar för oss är att de har upplevt positiva förändringar av huden, ökade energinivåer och minskat sötsug, säger Mikael Lindblad från företaget Nutrinovate, som tidigare arbetat länge inom läkemedelsbranschen.

Nyfiken på att testa?

Reserol finns att köpa online här och smidigt nog har de även fixat en abonnemangstjänst så du inte behöver beställa nytt när du behöver fylla på lagret.

 

Annons