Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Brun utan sol i ansiktet – knepet som ger perfekt resultat

16 mar, 2023 
Amelia Olivia och en tjej som håller händerna i ansiktet.
Tycker du att det är svårt att få till ett snyggt, naturligt brun utan sol-resultat i ansiktet? Se hit! Här ett tips som sprids som en löpeld på TikTok – som sägs ge en fräsch solkysst look. Detta utan att du behöver ha en särskild brun utan sol-produkt för just ansiktet, använd bara den vanliga som du har till kroppen!
Annons

Alla som någon gång testat att applicera brun utan sol vet att det kan vara lite klurigt. Det rekommenderas att man använder en speciell produkt för kroppen och en annan för ansiktet för att få till ett jämt och snyggt resultat.

Solpuder - så applicerar du på rätt sättBrand logo
Solpuder - så applicerar du på rätt sätt

Men på TikTok sprider sig nu en trend som gör att du inte behöver en speciell brun utan sol till ansiktet, något som även metro.co.uk uppmärksammat. Du ska inte heller behöva vänta flera timmar på att produkten ska ge färg. Och resultatet som utlovas är en solkysst och fräsch look!

Brun utan sol-knepet: Naturlig färg i ansiktet snabbt

  1. Du behöver en brun utan sol lotion och vatten. Sedan behöver du också en droppflaska och en sminkborste eller blender.

  2. Ta en del brun-utan-sol och tre delar vatten och häll i en droppflaska.

  3. Skaka droppflaskan så att vattnet och lotionen blandas.

  4. Använd sminkborsten och lägg på ett jämt lager av blandningen i ansiktet, precis på samma sätt som när du applicerar foundation.

  5. Låt det torka och resultatet blir en solkysst look!

Hudvårdsexperten om brun utan sol-hacket

En person som provat hacket är Amelia Olivia, på sin TikTok visar hon upp resultatet – och hon är nöjd. Hudvårdsexperten, Ridah Syed, vill dock nyansera trenden och rekommenderar att man ser till att huden är ordentligt återfuktad innan man applicerar brun-utan-sol.

– För att just detta hack ska fungera och resultatet bli jämnt, skulle jag rekommendera att du ser till att din brun-utan-sol är vattenbaserad snarare än oljebaserad så att den lätt blandas med vattnet, säger hon till metro.co.uk.

Om hacket verkligen fungerar får vara osagt, men det kanske är kul att testa! Här kan du se hela videon:

@amelia0livia

Ermmm what the hell🫣😲 Instant Tan Hack? ib @julianashiel #instanttan #tanninghacks #testingbeautythings

♬ original sound - Amelia Olivia

Foto: TT, TikTok

Så behåller du solbrännan längre 5 enkla tipsBrand logo
Så behåller du solbrännan längre 5 enkla tips
Annons