Artikeln innehåller reklamlänkar

13 baddräkter och bikinis i större storlekar

18 apr, 2018 
Ute efter ny baddräkt eller bikini till sommaren 2018? Vi har gjort en djupdykning på nätet och hittat några snygga badkläder för alla storlekar och former. Här är badkläder i stora storlekar och i mindre – badkläder för alla storlekar, alltså! Beach 2018 ser lovande ut!
Annons

Baddräkter och bikinis: Badkläder i stora storlekar

Läs mer: Vårkappor 2018: 21 snygga dam-favoriter

Amara (länk till butik) baddräkt från Bubbleroom (länk till butik)

Snygg ringning med gulddetalj har den eleganta baddräkten med shapingeffekt från Bubbleroom. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Storlekar: 36/38–48/50

Beach Swim bikini (länk till butik) från Cubus

Viktig detalj sommaren 2018 är banddekoren på behån. Cubus (länk till butik) har en fin variant med korslagda band på behån till snyggt skuren byxa. Läs mer och köp här (länk till butik).

Annons

Storlekar: 34–46

Bikini Meja (länk till Ellos) från Ellos

Snygg passform har Ellos bikini (länk till Ellos) i populärt blå/vitt mönster. Vi ger ett extra plus för storlekarna! Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Storlekar: 42/44–54/56

Dalia baddräkt (länk till butik) från Gina Tricot

Grafiska mönster är alltid snyggt på stranden. Gina Tricot (länk till butik) har en baddräkt med djupt ringad rygg. Läs mer och köp här (länk till butik).

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

Storlekar: XS–XL

Stella bikini (länk till butik) från Cubus

Blommiga baddräkter och bikinis är en av sommarens stora trender. Cubus (länk till butik) romantiska mönster passar perfekt in! Läs mer och köp här (länk till butik).

Storlekar: 34–44

One shoulder knot baddräkt (länk till butik) från & Other Stories

Elegant skuren baddräkt med lekfulla mönster i häftiga färger kommer från & Other Stories (länk till butik). Läs mer och köp här. (länk till butik)

Annons

Storlekar: 34–42

Mönstrad bikini (länk till butik) från Lindex

Vi föll för det supersnygga mönstret på Lindex (länk till butik) bikini i mjukt material. Perfekt att bära under den matchande strandklänningen. Läs mer och köp här (länk till butik).

Storlekar: S, M och L

Grön baddräkt från Boozt.com

Släta sidpartier och rosettdetalj har baddräkten från Boozt.com med riktigt bra passform till ett bra pris. Läs mer och köp här.

Annons

Kupstorlekar: D, E och F

Mönstrad bikini (länk till Ellos) från Ellos

För den kurviga kroppen är en bra passform viktig. Ellos bikini (länk till Ellos) har breda axelband och en draperad bikinibyxa som håller måttet. Läs mer och köp här (länk till Ellos).

Storlekar: 38/30–54/56

Lisa baddräkt (länk till butik) från Lexington

Den marina stilen är populär hos många och baddräkten från Lexington (länk till butik) känns fräsch. Snyggt och annorlunda med riktigt breda ränder. Läs mer och köp här (länk till butik).

Annons

Storlekar: XS–XL

Orientaliskt mönstrad bikini (länk till butik) från Odd Molly

Breda kanter i avvikande mönster har bikinin från Odd Molly (länk till butik). Vi gillar färgkombinationen men den finns i ytterligare två varianter. Läs mer och köp här (länk till butik).

Storlekar: XS–XL

Baddräkt Contrast Mono (länk till butik) från Asos.se

Effektfullt avdelande ränder i svart och vitt har baddräkten från asos.se (länk till butik). Tydliga sportinfluenser som känns aktuellare än någonsin. Läs mer och köp här (länk till butik).

Annons

Storlekar: 36/38–48/50

Baddräkt med halterneck (länk till butik) från Lindex

Nu gäller tropiska motiv och Lindex (länk till butik) har prickat helt rätt med sin halterneck knutna baddräkt. Läs mer och köp här (länk till butik).

Storlekar: 38–44

Läs mer: Bäst i test: Hårspray – 10 i topp

Artikeln publicerades först på Allers.

 

Annons