Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

13 baddräkter och bikinis i större storlekar

18 apr, 2018 
Ute efter ny baddräkt eller bikini till sommaren 2018? Vi har gjort en djupdykning på nätet och hittat några snygga badkläder för alla storlekar och former. Här är badkläder i stora storlekar och i mindre – badkläder för alla storlekar, alltså! Beach 2018 ser lovande ut!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Baddräkter och bikinis: Badkläder i stora storlekar

Läs mer: Vårkappor 2018: 21 snygga dam-favoriter

Amara (reklamlänk) baddräkt från Bubbleroom (reklamlänk)

Snygg ringning med gulddetalj har den eleganta baddräkten med shapingeffekt från Bubbleroom. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Storlekar: 36/38–48/50

Beach Swim bikini (reklamlänk) från Cubus

Viktig detalj sommaren 2018 är banddekoren på behån. Cubus (reklamlänk) har en fin variant med korslagda band på behån till snyggt skuren byxa. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons

Storlekar: 34–46

Bikini Meja (reklamlänk) från Ellos

Snygg passform har Ellos bikini (reklamlänk) i populärt blå/vitt mönster. Vi ger ett extra plus för storlekarna! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Storlekar: 42/44–54/56

Dalia baddräkt (reklamlänk) från Gina Tricot

Grafiska mönster är alltid snyggt på stranden. Gina Tricot (reklamlänk) har en baddräkt med djupt ringad rygg. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons

Storlekar: XS–XL

Stella bikini (reklamlänk) från Cubus

Blommiga baddräkter och bikinis är en av sommarens stora trender. Cubus (reklamlänk) romantiska mönster passar perfekt in! Läs mer och köp här (reklamlänk).

Storlekar: 34–44

One shoulder knot baddräkt (reklamlänk) från & Other Stories

Elegant skuren baddräkt med lekfulla mönster i häftiga färger kommer från & Other Stories (reklamlänk). Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Storlekar: 34–42

Mönstrad bikini (reklamlänk) från Lindex

Vi föll för det supersnygga mönstret på Lindex (reklamlänk) bikini i mjukt material. Perfekt att bära under den matchande strandklänningen. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Storlekar: S, M och L

Grön baddräkt från Boozt.com

Släta sidpartier och rosettdetalj har baddräkten från Boozt.com med riktigt bra passform till ett bra pris. Läs mer och köp här.

Annons

Kupstorlekar: D, E och F

Mönstrad bikini (reklamlänk) från Ellos

För den kurviga kroppen är en bra passform viktig. Ellos bikini (reklamlänk) har breda axelband och en draperad bikinibyxa som håller måttet. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Storlekar: 38/30–54/56

Lisa baddräkt (reklamlänk) från Lexington

Den marina stilen är populär hos många och baddräkten från Lexington (reklamlänk) känns fräsch. Snyggt och annorlunda med riktigt breda ränder. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons

Storlekar: XS–XL

Orientaliskt mönstrad bikini (reklamlänk) från Odd Molly

Breda kanter i avvikande mönster har bikinin från Odd Molly (reklamlänk). Vi gillar färgkombinationen men den finns i ytterligare två varianter. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Storlekar: XS–XL

Baddräkt Contrast Mono (reklamlänk) från Asos.se

Effektfullt avdelande ränder i svart och vitt har baddräkten från asos.se (reklamlänk). Tydliga sportinfluenser som känns aktuellare än någonsin. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons

Storlekar: 36/38–48/50

Baddräkt med halterneck (reklamlänk) från Lindex

Nu gäller tropiska motiv och Lindex (reklamlänk) har prickat helt rätt med sin halterneck knutna baddräkt. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Storlekar: 38–44

Läs mer: Bäst i test: Hårspray – 10 i topp

Artikeln publicerades först på Allers.

 

Annons