HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Ashley Graham om kampen med självförtroendet

14 jun, 2017 
AvNanna von Knorring
Hon är banbrytande, självsäker och en av kroppspositivismens starkaste röster i dag. Men även de mest självsäkra möter motgångar. "Det finns dagar då jag känner mig tjock", säger Ashley Graham till StyleWatch.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Ashley Graham är modell, designer, nybliven författare och en av de mest betydelsefulla personerna inom kroppspositivismen. Hon har brutit ny mark på catwalken, i reklamkampanjer och inte minst med sina kollektioner som är designade för att passa alla kvinnokroppar.

Men även de som verkar vara de allra mest självsäkra har sina tuffare stunder. I en intervju med StyleWatch berättar Ashley Graham att även hon kämpar med sitt självförtroende ibland.

”Det finns dagar då jag känner mig tjock. Jag tror inte att det kommer finnas ett ögonblick då alla kvinnor i hela världen vaknar och känner sig som ”a million dollars”. Det jag vill göra är att ge kvinnor verktygen som hjälper när självförtroendet inte är på topp. Ibland kan det vara så enkelt som att säga till dig själv att du är vacker”, säger hon till StyleWatch.

Ashely Graham berättar vidare att det är tack vare hennes mamma som hon lyckats bygga upp sitt goda självförtroende.

Annons

”Min mamma är den mest positiva människan. Hon har alltid ett leende på läpparna oavsett vad som händer. Efter att ha sett det så kommer jag inte låta några små celluliter komma i vägen för min lycka”, säger Ashley Graham till tidningen.

Ashley Graham tillsammans med sin mamma:

https://www.instagram.com/p/BM1i81yA-6h/

Läs också: Ashley Grahams 5 regler för att trivas med sin kropp

Ashley Grahams kroppspositivism har hjälpt många kvinnor världen över att trivas bättre i sin kropp. Trots att hon kommit långt i sin karriär menar hon själv att hon bara är i startgroparna. Hennes senaste steg i karriären var att bli författare när hon släppte boken ”A New Model”.

”Bokens titel reflekterar den förändring vi ser i modebranschen. Det finns inte en norm längre, det finns inte bara en typ av skönhet. ”A New Model” säger till kvinnor att de borde känna sig självsäkra och att de kan vara sin egen förebild”, säger hon till StyleWatch.

Ashley Grahams bästa knep för att bli så självsäker som hon är? Att ta hjälp av andra kvinnor.

”Stötta varandra. Det är toppen med en kvinna i modellbranschen, men för att skapa stor förändring behövs en grupp modeller som stöttar varandra. Jag vill hjälpa andra kvinnor att vara lyckliga och det önskar jag mig själv också”, säger hon till StyleWatch.

Läs också: Modellen Ashley Graham ger ut bikinilinje för alla kvinnokroppar

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons