Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

15 sköna löparjackor för höstens löprundor

11 okt, 2019 
AvNina Jakobson
Låt inte kallare väder hindra dig från sköna löprundor i naturen. Vi tipsar om 15 jackor som håller dig varm och torr under höstens springturer.
Annons

Du vet vad de säger: Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och när det gäller att ta sig ut i löpspåret även när temperaturen kryper neråt stämmer det faktiskt. Du har allt att vinna på att fortsätta springa ute hela hösten (och kanske vintern!) – du får frisk luft, tankar välbehövligt D-vitamin om du håller dig ute innan solen gått ner och får dessutom uppleva hela den vackra höstpaletten.

Så se bara till att klä dig lagom varmt och ut och njut!

15 löparjackor för kallare dagar

Löparjacka med huva från H&M.

Ljusrosa, tunnare löparjacka med resårkant nedtill och vid ärmsluten. Har reflexdetaljer och en liten, smart mobilficka. Från H&M. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Löparjacka Nk Essntl Jkt Ssnl från Nike.

Lätt löparjacka som är vattenavvisande och har reflexdetaljer. Den höga kragen skyddar lite extra mot kyla. Kan packas ner i sin egen ficka. Från Nike. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Löparjacka L Show Winter Jk från Asics.

Jacka som är både vind- och vattenavvisande, med reflexdetaljer för bra synlighet. Fickor med hål för hörlurar. Från Asics. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Löpartröja Run Warm Zip från Soc/Stadium.

Varm löpartröja med reflexmönster vid axelpartier för bra synlighet i mörkret. Från Soc/Stadium. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Löparjacka Sheer Run Jacket från Röhnisch.

Ljust gul löparjacka som är både vind- och vattenavvisande. Med resår i både midja och ärmslut. Från Röhnisch. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Löpartröja CHRISTA HALF ZIP POLO FOREST NIGHT från Björn Borg.

Löpartröja som både håller värmen och andas. Med tumhål och extra hög krage. Från Björn Borg. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Löparjacka Phx Track Jacket från Adidas.

Ljust gråblå jacka som står emot regn och som har förformade armbågar för bättre rörlighet. Från Adidas. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Löparjacka Weather-Jacket från On.

Lätt och stretchig löparjacka som klarar både vind och regn. Blir du för varm kan du stoppa ner jackan i dess egen bröstficka. Från On. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Löparjacka Own The Run Jkt från Adidas.

Tunnare löparjacka som klarar lättare regn. Har reflexdetaljer och fickor som är svettsäkra! Från Adidas. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Löparjacka Nk City Rdy Jkt Hd från Nike.

Tunnare löparjacka i vattenavvisande material och med tydliga reflexband som gör att du syns ordentligt i mörkret. Från Nike. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Löparjacka Max Jkt från Peak Performance.

Spräcklig löparjacka i återvunnen polyester från Peak Performance. Har reflexdetaljer, ventilerande perforeringar och fickor med dragkedja. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Löparjacka Run Visible Jkt från Soc/Stadium.

Vindavvisande löparjacka med reflextryck som gör att du syns i mörkret. Fickorna har invändig öppning för hörlurssladden. Från Soc/Stadium. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Löparanorak med huva från H&M.

Blommig löparanorak med reflexer och långa ärmar med tumhål. Från H&M. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
Löparjacka Right Nice Hybrid Hoodie från Salomon.

Löparjacka från Salomon för kallare väder. Bland annat reflekterar den kroppsvärmen även om det är blött. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Löparjacka Thermo Rib Jacket från Röhnisch.

Löparjacka i mjukt trikåmaterial med extra varmt, ribbat material över bröstet. Reflexdetaljer gör att du syns i mörkret. Från Röhnisch. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Foto: Shutterstock/TT

Läs mer:

15 träningskläder med mönster som ger ny motivation på gymmet

Höstens träningskläder – 5 trender att ha koll på

10 skönhetsprodukter som klarar träning, svett och fukt

Annons