Artikeln innehåller reklamlänkar

10 återfuktande setting spray som får sminket att hålla hela dagen

Setting spray för torr hy

Ett setting spray kan verkligen vara räddaren i nöden oavsett årstid eller situation. Den både återfuktar huden samtidigt som den ger en fin finish och gör så att sminket håller längre. Om du inte har provat än har du verkligen något att se fram emot och du som vet, du vet. Kom även ihåg att du både kan använda ett setting spray direkt efter du har applicerat din makeup, och under under dagen för att återfukta huden och fräscha upp din look.

Så får du sminket att hålla hela dagen

Det finns ett par tips och trix för att få ditt smink att hålla längre. En sak är att grunda med en bra bas och en primer som passar din hudtyp. Det andra är att avsluta med ett setting spray. Scrolla ner för att hitta 10 populära setting spray i butik just nu.

Vegansk setting spray

Vegansk setting spray som ska återfukta och fixera din makeup, från Pixi. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Setting spray från NYX

Setting spray som ska hålla din makeup på plats och ge en återfuktad look, från NYX Professional Makeup. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Setting spray med glow

Setting spray som ska återfukta och lämna huden med ett glow, från Lumene. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Setting spray från Urban Decay.

Settingspray som ska fixera sminket och få det att hålla hela dagen, från Urban Decay. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Setting som ska återfukta och sätta sminket

Fixerande setting spray som ska ge fukt till ansiktet under dagen, från Artdeco. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Återfuktande setting spray

Setting spray som ska ge lyster och göra så att sminket håller, från bareMinerals. Här kan du köpa det (länk till Adtraction).

Setting spray för torr hud
Setting spray som ska ge glow

Face mist som ska återfukta samtidigt som den håller sminket på plats, från Kicks. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Setting spray från Clarins

Setting spray som ska ge glow och fukt under dagen till en torr hy, från L’Oréal Paris. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Återfuktande setting spray som fixerar sminket under dagen, från Clarins. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Setting spray med återfuktande egenskaper

Setting spray som ska ge din hy ett glow och göra så sminket håller längre, från Makeup Revolution. Här kan du köpa den (länk till Adtraction).

Bildkälla: TT/IBL

Läs mer: 

9 populära torrschampon för olika hårtyper

7 populära serum i höst – för dig med torr hy

Så får du ditt hår att kännas tjockare – 9 produkter för tunt hår

Redaktionens tips