Annons

Annons

Hitta stilen med vår nya bloggare Katarina Althin!

Hitta stilen med vår nya bloggare Katarina Althin!

Sätt stilen med Katarina Althin - MåBra:s nya stilbloggare!

Finns det några modemåsten i garderoben, hur trollar man bäst bort skavanker och hur hittar du det där lilla extra som lyfter både stilen och självförtroendet? MåBra:s nya bloggare Katarina Althin har svaren!

Dammig garderob eller bara på jakt efter en ny stil? Låt vår nya bloggare Katarina Althin hjälpa dig att rensa – och glänsa!

Katarina är stilexpert till yrket och både coachar och föreläser om stiltips, klädråd och trender. Hon figurerar som expert i flera tidningar, bland annat MåBra, och är en av våra föreläsare på de kommande MåBra-kvällarna. I dagarna är det också premiär för hennes blogg Stilexperten på mabra.com, och vi har fått en pratstund med vår nya bloggstjärna!

Annons
Gilla MåBra på Facebook

Vad betyder ”stilexpert”? Innebär det att du är ett morrande modelejon eller en trendälskande flärdfantast?

– Ja du, säg det. Jag var tonåringen med designerdrömmar som istället blev flygvärdinna. Efter jag landat blev jag stylist och sedermera stilexpert. Helst skippar jag ”modemåsten” och pekpinnar! Skavanker har vi ju alla men jag vill hellre lyfta fram det som är bra. Så var hamnar jag då – flygvan och stilsäker kanske!?

Vad kommer du blogga om?

– Åh, det finns ju så mycket inom ämnena stil, mode och trend. Jag gillar att vardagsglamouren, varvat med stiltips och klädråd. Min förhoppning är att bloggen ska vara sådär bubblande och levande så att man som läsare inte vill slita sig därifrån.

Vad kommer du inte blogga om?

– Jag har inte ens tänkt tanken. När det gäller skönhet och stil så kan jag nog tänka mig att skriva om det mesta. Jag ser helst att det är högt till tak och lågt till golv. Jag tror att läsarna kommer att visa vägen och tillsammans med dem hoppas jag kunna forma bloggen till något läsvärt för alla.

Du är dessutom en av föreläsarna på våra kommande MåBra-kvällar. Vad står på din agenda där?

– Putmagar och puffärmar! Jag tänkte kolla vad publiken har för stil och sedan tänkte jag bjuda på mina tre bästa tips för att klä sig rätt. Jag hoppas dessutom på en ”selfie” med Mia och Leila, det är ju liksom inte varje dag jag delar scen med proffs!

Om jag har några frågor om garderoben, kan jag ställa dem till dig under MåBra-kvällen eller på bloggen då?

– Oh ja, det får du så gärna göra men det är på egen risk! Jag älskar ju att prata om klädbekymmer, figurfrågor eller andra funderingar kring den personliga stilen och kan hålla på hur länge som helst.

 

Läs mer i Katarina Althins blogg Stilexperten!

>> Till bloggen

Dela
Tweeta
Maila
artiklar | recept
Hälsoverktyg
Stressa mindre
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev
Annons

Annons

Annons
Annons

Nytt från MåBra Mamma

Laddar nästa sida…