Artikeln innehåller reklamlänkar

Snygg inredning som hjälper dig hitta lugnet 2017

poster

Har du gett dig själv nya löften inför 2017? Träna mer, äta nyttigare? Eller varför inte stressa mindre? Den sistnämnda är något att ta fasta på! Nyårslöften är lätta att ge – men inte alltid lika enkla att hålla. Därför kan det vara bra att bli påmind om att tänka positivt och göra saker som man mår bra av! Här har vi samlat 7 välgörande affischer som kan hjälpa till att hålla motivationen på topp!

Avslappnande och vacker

Gör något snällt, det kan vara en gest för någon man älskar – eller för sig själv! Kanske är det dags att unna kroppen lite andrum? Tillåta den att bara sjunka ner i soffan, andras och koppla av!

posters

”do something nice” 249 kr, ellos.se (länk till Ellos)

Uppfriskande prickar på väggen

För alla som älskar prickar finns här två varianter! Båda två neutrala i färgerna – vilket gör att de passar bra i alla hem och rum!

poster

”magical place” 275 kr, Åhléns och ”dear future” 399 kr, Åhléns

Peppade ord

Enkel, stilren och klockren!

poster

”I’m sorry” 149 kr, Hemtex

Påminnande streck

Följ vägen till hjärtat! Den kan vara krokig, men tillslut kommer man rätt. Samma sak gäller livet – har det varit tufft på jobbet kan det vara bra att påminna sig om att vara stark! Det finns bara en av dig och därför måste du vara snäll mot dig själv!

poster

”be yourself” 299 kr, svenssons.se och ”det är coolt” 299 kr, svenssons.se

Budskap värt guld

Tänk er att vakna till den här varje morgon! Om affischen hänger mittemot sängen kommer den att vara det första man ser varje morgon. Eller så kan man hänga den bredvid en spegel – som en extra påminnelse. Eller varför inte i hallen så att alla som hälsar på får ett välkomnande ”hello”!

poster

”hello beautiful” 79 kr, MIO

Läs också: 7 udda sätt att minska din stress

Utvald läsning