Snoop Doggs oväntade livsråd: ”Se dig själv som ett fint vin”

Rapparen Snoop Dogg ler mot kameran

Rapparen Snoop Dogg är snart 50 år – och ser positivt på åldrandet.

TT
1:29

Efter reklamen: Sex hollywoodskådisar som blev tillsammans med vanliga människor

(1:29)

Slå på ljud

Rapparen Snoop Dogg har under åren uppmärksammats för sina drogliberala låttexter och sitt emellanåt kontroversiella beteende. Dramat verkar dock ha lärt artisten en hel del om livet – i en intervju med People visar Snoop att livserfarenheten har resulterat i viktig visdom.

I oktober fyller Snoop Dogg 50 år, men att bli äldre är ingenting som skrämmer honom.

– Du ska tänka på dig själv som ett fint vin. Man säger att fint vin blir bättre med åren, säger han och fortsätter:

– Med åren kommer klokheten. Man förstår värdet i hur man bör behandla både sig själv och sina medmänniskor. Man lär sig vad livet faktiskt handlar om. Varje dag som du lever är en chans att göra någonting meningsfullt. Det är vad jag fokuserar på mest av allt – jag vill vara den bästa versionen av mig själv, varje dag.

Fördelar med att bli äldre

Precis som Snoop Dogg menar finns det många positiva aspekter med att åldras. Samhället lägger i regel högt värde i yngre personer, men det innebär inte att en ung ålder nödvändigtvis är det bästa alla gånger.

Med åren blir man ofta modigare och lyckas bygga ett högre självförtroende. Dessutom tenderar sexet att bli bättre när man lämnat ungdomen bakom sig. Här hittar du sju anledningar till varför livet blir härligare efter 40!

Snoop Dogg har på sig solglasögon och gör en pose framför kameran

Snoop Dogg planerar ett stort 50-årsfirande i oktober.

TT

Så kommer Snoop Doggs födelsedagsfest vara

Åldrandet är någonting som är värt att fira, menar Snoop Dogg. Planerna inför den kommande 50-årsfesten är därför storslagna.

– Jag tror att det kommer vara ”player's ball”-tema på festen. Man måste vara finklädd för att komma in, jag vill att gästerna lägger energi på sitt klädval för kvällen. Man kommer inte in med vilka kläder som helst. Det kommer delas ut priser och självklart vara grymma musikframträdanden.

– Jag är lite gammeldags i hur jag ser på födelsedagsfester. Det enda jag behöver är att evenemanget ska vara härligt, jag vill att gästerna ska känna ”jag hade en riktigt bra kväll” när de lämnar, säger han.