Relationspoddens brandtal till kvinnliga könet: ”Hylla er fiffi!”

Till vänster: Kvinna som håller sig om könsorganet. Till höger: Bingo Rimér och Katrin Zytomierska

Exmakarna Bingo och Katrin tycker att man ska äga sin kropp och må bra i sig själv så som man är!
Foto: TT/Instagram @bingorimer.

Mediaprofilerna och entreprenörerna Bingo Rimér och Katrin Zytomierska har tillsammans podcasten Relationspodden 2.0, vilken når runt 70 000 lyssnare varje vecka. I den svarar de på lyssnarnas inskickade frågor om livet, relationer, sex, kärlek och allmänt mående.

I det, i skrivande stund, senast släppta avsnittet vid namn "Hylla fiffi!" får de en fråga av en kvinna som skäms över sitt könsorgan. Något som avlöser ett brandtal vi tror många hade mått bra av att få höra.

Se också: Att vara naken är nyttigt – därför är det bra för dig

Därför är det bra för dig att vara naken
0:47

Efter reklamen: Därför är det bra för dig att vara naken

(0:47)

Slå på ljud

"Min fiffi är ful, med läppar som sticker ut och är ojämna"

Frågan kommer från en kvinna som beskriver sig om 30+, som varit i en relation sedan nio år tillbaka och som har två barn.

FRÅGAN: "Har ni tips på hur man kan öka sitt självförtroende när det kommer till fiffin? Jag har alltid känt att jag har en ful fiffi, och är oerhört obekväm med att visa den. Både i ett omklädningsrum osv, men framförallt vill jag kunna ha sex i flera ställningar, där min kille klart och tydligt kan få se hela mig. Jag tror att vi båda skulle gilla detta. Men hur ska jag kunna få ut ur mitt huvud att min fiffi är ful, med läppar som sticker ut och är ojämna?"

Katrin: "Min vänstra blygdläpp är större än min högra"

Katrin Zytomierska börjar att svara kvinnan med att berätta om sig själv:

– För många år sen fick jag en godartad cysta i min vänstra blygdläpp. Så min vänstra blygdläpp är nu MYCKET större än min högra, säger hon och fortsätter:

– Men jag har aldrig någonsin tänkt att jag ska korrigera det här. Men ja, självförtroendet sitter ju i skallen och inte i fiffi, men jag har aldrig någonsin påverkats av min sneda fiffi.

Bingo: "Alla fiffis ser olika ut!"

Bingo backar upp sin exfru och utvecklar:

– Jag tycker du är inne på helt rätt spår. Det handlar om dina tankar och känslor. Om det är så att en kille på ett eller annat sätt skulle ha synpunkter på din fiffi, så är ju det helt fel kille. Då är det en kille med osunda värderingar, som har helt fel fokus, och som är ytlig och dum, säger han och fortsätter:

– Lev ut din lust och tänk inte på hur din fiffi ser ut – alla fiffis ser olika ut!

bingo och katrin med sina barn

Bingo och Katrin har sönerna Ringo och Rambo tillsammans. Dottern Nova har Bingo från en tidigare relation. Foto: TT.

Katrin bryter in och utbrister:

– Och detsamma gäller alla snoppar! Har aldrig sett en snopp som är den andra lik. För att inte tala om pungkulor!

Bingo skrattar och understryker skämtsamt att om det är något kön som ska skämmas för sina könsdelar så är det män, och inte kvinnor.

Brandtalet: Äg din kropp – och hylla din fiffi!

För att vidare svara på kvinnans fråga vad hon kan göra för att stärka självförtroendet till sina vagina avlöses ett brinnande pepptalk av poddprofilerna. Bingo börjar:

– Sätt dig ner och yoga, börja meditera, sätt dig med en spegel och stirra på din fiffi, onanera och njut av din fiffi. Kanske ta en bild på fiffin och sätt upp på väggen som ett stort konstverk! Hylla din fiffi säger jag!

Katrin instämmer och tillägger:

– Du går runt och har hängt upp dig på dina blygdläppar och din fiffi. ALLA går runt och tänker på sina olika saker. Någon kanske har celluliter på låren. Någon kanske är missnöjd med sina bröst. Efter att man fått barn så får man ganska mycket skinn på magen, så om man står på alla fyra och kikar ner så kan man ju se en skinnpåse som plötsligt hänger där. Men när man väl bestämmer sig att jag "nu äger jag min kropp". Mina celluliter, mitt skinn på magen, min sneda fiffi och bara slappnar av i det. Det är något helt fantastiskt, det är först då som man på riktigt kan börja njuta till hundra procent av att ha sex.

Källa: Relationspodden 2.0 – med Bingo och Katrin
Foto: TT/[email protected]

Utvald läsning