QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Oväntad vänskap – kompisarna Romeo och Casper gör viral succé

18 jan, 2021 
AvHanna Carlsson
Katt och hund som är utklädda till halloween samt närbild på en butter katt och en glad hund.
”Som hund och katt” är långt från sanningen om man kollar på hunden Casper och katten Romeo, som blivit bästa vänner. Nu gör de succé på Instagram.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 hälsofördelar för dig som har kattBrand logo
5 hälsofördelar för dig som har katt

Det är en minst sagt oväntad vänskap som har uppstått mellan den buttre katten Romeo och glada samojedhunden Casper. Bilderna på de två vännerna har blivit en viral succé sedan ägaren Rinsa Li från Nya Zeeland började lägga upp foton av djuren på Instagram.

Romeo och Casper har sitt eget Instagramkonto

Att skapa ett Instagramkonto för sina husdjur har blivit en stor trend de senaste åren. Till slut bestämde sig ägaren Rinsa Li för att haka på trenden och startade ett konto för sina två husdjur, som också var bästa kompisar. Kontot växte i rekordfart och i dagsläget följer mer än 39 000 personer superduons upptåg.

Annons

En anledning till att kontot har blivit så stort kan vara att de två djuren ser ut som varandras motsatser på bild. Den sex år gamla hunden Casper har ett väldigt glatt och livligt uttryck medan den två år gamla katten Romeo utstrålar ett viss missnöje på bilderna.

– Romeo ser grinig ut men han är den sötaste katten jag någonsin har träffat. Han låter alla hålla i honom och ger dessutom bra kramar, säger ägaren Rinsa till Dailymail.

Enligt ägaren gör de två kompisarna allt tillsammans, från att mysa i soffan till att gå långa promenader på landsbygden. Rinsa avslöjar att Romeo är kungen i huset men att han alltid följer Casper i hemlighet och ständigt är på jakt efter hans uppmärksamhet. Hon jämför relationen med den man har till ett syskon.

Annons

– Det värmer mitt hjärta så mycket att se dem som syskon och jag tycker om att vakna upp till dem båda varje dag. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan dem.

Källa: Dailymail Foto: Instagram

Annons