Kärlek över gränserna i nya TV-programmet "Älskar, älskar inte"

Foto från en flygplats där en tatuerad man håller en bukett rosor i ena handen och en ung kvinna med resväska i andra handen.
Slå på ljud

Efter att ha hittat kärleken utomlands ska nu åtta par för första gången prova att bo tillsammans. Men hur väl känner paren egentligen varandra? Det får man se i discovery+, före detta Dplays, nya TV-satsning Älskar, älskar inte.

Här är allt vi vet om säsong 2 av Älskar, älskar inte.

Älskar, älskar inte – jämförs med 90 day finacé

Programmet, som har jämförts med den amerikanska succén 90 day fiancé, handlar om åtta svenskar som har hittat kärleken i ett annat land och nu ska testa att bo tillsammans i Sverige. I programmet får tittarna ta del av kärleksparens stora förändring och se om kärleken verkligen övervinner allt.

– Det här är ett program som ska berätta historierna om gränslös kärlek och prövningarna det kan innebära att förälska sig i någon som kommer från och bor i ett annat land, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent, till Expressen.

Hon passar samtidigt på att hylla deltagarna som vågar visa visa upp svårigheterna med att gå från distansförhållande till sambo.

– Vi är så stolta och glada över Älskar, älskar inte och alla fantastiska och modiga deltagare, som är beredda att vända upp och ned på sin värld för kärlekens skull, säger Ulrika Bokstad.

Trailern till programmet avslöjar att serien kommer bjuda på en hel del drama, och det ifrågasätts bland annat huruvida en av deltagarna verkligen är pappa till sin flickväns barn. TV-kanalen utlovar att programmet kommer bli ett spännande och nervkittlande kärleksäventyr.

Här är alla par i TV-programmet Älskar, älskar inte

Micael, 50, från Eskilstuna och Rebecca, 32, från Lagos, Nigeria.

Nicole, 25, från Karlskrona och Aoi, 26, från Fujisawa, Japan.

Isabella, 27, från Göteborg och André, 35, från Santa Cruz do Rio Pardo, Brasilien.

Mattias, 44, Huskvarna och Tanawarn, 38, Phayao, Thailand.

Sandra, 35, Nyköping och Isaya, 26, Morogoro, Tanzania.

Hanna, 23, Stockholm och Ivan, 28, Kapstaden, Sydafrika.

Tony, 44, Bjuv och Christy, 21, Cebu City, Filippinerna.

Emma, 23, Borås och Cherno, 28, Serrekunda, Gambia.

Älskar, älskar inte sänds på discovery+ med start tisdag den 19 januari.

Foto: discovery+