QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Julfilmer 2022: 10 nya filmer att streama eller se på bio

30 nov, 2022 
En popcornskål och filmen Falling for Christmas

Soffmys med julfilmer hör julen till! Här har vi samlat tio nya julfilmer som går på bio eller finns att streama just nu via de vanligaste streamingtjänsterna.

För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Glögg, pepparkakor och skumtomtar. Det är mycket som hör julen till. Men tillslut kan det ju bli för mycket av allt. Då kan det vara skönt att slå sig ner i soffan eller biosalongen och bara njuta av en julfilm.

Det finns många härliga klassiska julfilmer, men det är ju alltid kul med någonting nytt. Kanske hittar du en ny julfilms-favorit i vår lista? Oavsett, så kan du i alla fall maxa julstämningen med de här filmerna!

Se också: Nya julfilmer på Netflix

Nya julfilmer på NetflixBrand logo
Nya julfilmer på Netflix

Här är 3 julfilmer som går på bio

Det är härligt att se film på bio, varför inte unna dig eller kanske en vän ett besök? Här är tre julfilmer som har premiär i december 2022.

Annons

Länge leve bonusfamiljen

Bonusfamiljen

Genre: Komedi, drama

Ingen har väl missat att den populära SVT-serien nu har blivit långfilm. Lisa och Patrik har lappat ihop sitt äktenskap efter Patriks otrohet ett år tidigare. Men så överraskas Patrik av ett brev från tingsrätten. Det visar sig att Lisa glömt bort att att hon skickat in skilsmässopapper när det var som sämst mellan dem. Patrik vill inte vara skild och bestämmer sig för att ordna ett bröllop i fjällen på nyårsafton.

Annons

Premiär: 2 december

Listy do M5

Genre: Komedi

Det här är den 5:e delen av "Listy do M5". Som vanligt fortsätter Mel att misslyckas. Han blir av misstag en hjälte och hans inte så kristallklara karaktär sätts på prov. Wojciech känner inte av julglädjen och träffar någon som ändrar hans julplaner. Karina och Szczepan blir indragna i en konflikt om ett arv som kan splittra även deras nära och kära.

Premiär: 2 december

Violent night

Violent night

Genre: Action, skräck

I den här actionfilmen bryter sig en grupp legosoldater in i en rik familjs hem på självaste julafton och tar alla som gisslan. Men teamet är inte förberedda på en oväntad motståndare: Jultomten.

Annons

Premiär: 2 december

Här är 3 julfilmer som går att streama från Netflix

När kvällarna i december är mörka och långa är det aldrig fel att krypa upp i soffan och titta på film. Här är 3 nya julfilmer som finns på Netflix.

Falling for Christmas

Falling for Christmas

Genre: Komedi, romantik

Lindsay Lohan spelar här en bortskämd arvtagerska som tappar minnet efter en skidolycka. Hon blir då omhändertagen av en änkeman, som spelas av Chord Overstreet, när julen närmar sig. En charmig, romantisk komedi med julstämning.

Annons

Christmas with you

Christmas with you

Genre: Romantik, komedi

Det här är en romantisk komedi med Aimee Garcia och Freddie Prinze Jr i två av rollerna. En kvinnlig popstjärna söker efter inspiration för en hitlåt inför julen och hon bestämmer sig för att träffa en ung beundrarinna – och snubblar oväntat över kärleken.

Scrooge: En julsaga

Scrooge: En julsaga

Genre: Familjefilm, tecknad musikal

Charles Dickens klassiska julsaga har här fått en ny version. Den självupptagne snåljåpen Ebenezer Scrooge har julnatten på sig att göra upp med sitt förflutna. Han behöver förändra framtiden, innan tiden är ute.

Premiär: 2 december

Här är fler nya julfilmer som går att streama

  • A Christmas story Christmas - en familjekomedi som hittas på HBO
  • Tack för senast! - en romantisk komedi som hittas på Viaplay
  • Spirited - en komedimusikal som hittas på Apple tv+
  • The Guardians of the Galaxy Holiday Special - en science fiction film som hittas på Disney+

  • Foto: TT

Annons