QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Nya beskedet om Dagny Carlssons tillstånd efter sjukhusvistelsen

25 maj, 2021 
dagny carlsson
Nu meddelar bloggaren Dagny Carlssons vännina Elena att bloggen får vila ytterligare, detta då Dagny återhämtar sig på ett korttidsboende.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Dagny Carlsson – Sveriges äldsta bloggareBrand logo
Dagny Carlsson – Sveriges äldsta bloggare

I början av maj lät den nyss fyllda 109 år Dagny Carlsson sina bloggläsare veta att hon fått eskort till vårdcentralen av hemtjänsten, detta sedan hon fått andningssvårigheter.

”Jag tror också att man fann mig så vissen att det blev ambulans till Danderyds geriatriska klinik. Där blev jag inlagd och undersökt”, skrev hon.

Dagny berättade vidare att hon efter ett par dagar fick komma hem och att hon då kände sig ”delvis kurerad”, och att det nu var dags att vila.

Väninnan Elena tar över bloggen

Efter Danys uppdatering klev väninnan Elena in och uppdaterade texten ytterligare, och Elena förklarar att det blev ännu en tur till sjukhuset för Dagny:

”Dagny är inlagd på sjukhus för observation. Förhoppningsvis kommer hon att berätta om sina upplevelser när hon återupptar bloggandet.”, skrev Elena och visade samtidigt upp en bild på Dagny från hennes födelsedagsparty den 8 maj, och signerar inlägget ”Elena”.

Annons

Dagny befinner sig på korttidsboende

Dagny har inte skrivit ett eget blogginlägg sedan den 9 maj, och det är Elena som fortsätter sitta vid knapparna. Och vännen förklarar nu att Dagny befinner sig på ett korttidsboende där man hoppas att hon kan återhämta sig.

”Många av er vill veta hur det är med Dagny efter sjukhusvistelsen. Jag vill uppdatera er i detta inlägg. Dagny har nu lämnat sjukhuset och befinner sig på ett korttidsboende. Väl där, ska hon försöka hämta nya krafter och repa sig. Hon får ta emot besök endast från släkt och de närmaste vännerna.”

Dagnys blogg få vila ett tag till

Inlägget fortsätter:

”Bloggen får vänta ett tag till. Jag lovar att rapportera. Under tiden kan ni njuta av en bild av Dagny som jag tog för några år sedan. Bilden heter ”Dagny i farten”, meddelar hon och visar bilden där Dagny håller i en stor jordgubbstårta.

Vännen Elena titulera sig som ”Dagnys väninna, datalärare, fotograf och presskontakt.”

Foto: TT

Annons