Nu kan du fira jul med Anders Tegnell

Anders Tegnell och en familj som sitter vid middagsbordet och har ett videosamtal.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Han har florerat på våra tv-skärmar och vi har hört hans röst många gånger under året som varit. Nu kan du även spendera julen med den omtalade statsepidemiologen Anders Tegnell.

Jul med Tegnell lottas ut i Musikhjälpen

När knappt 1200 svenskar svarade på frågan Vilken känd svensk person som har varit aktuell under senaste året skulle du helst bjuda in till ditt julbord? i Livsmedelsföretagens stora julundersökning 2020 svarade absolut flest deltagare Anders Tegnell.

Nu har hans döttrar Emily, Saskia och Annemiek gjort önskemålet till en verklighet – i syfte att samla in pengar till välgörenhet. Genom en auktion på Musikhjälpen kan nu en vinnare få spendera fem minuter med familjen Tegnell på julafton – via videolänk såklart.

Årets tema i Musikhjälpen är sjukvård, något som ligger hela familjen Tegnell varmt om hjärtat. Tegnell är, som de flesta vet vid det här laget, statsepidemiolog medan dottern Annemiek arbetar som sjuksköterska och dottern Emily som läkare. Anders fru Margit jobbar som arbetsterapeut.

”Vår pappa är tydligen den som flest vill fira jul med i år. Det förstår vi - han är ju fantastisk. Nu har ni alla chansen att vara med en stund på Anders Tegnells jul. Vinnaren av den här tävlingen får nämligen vara med under härliga fem (digitala) minuter på vår julafton! Tid och detaljer bestäms med vinnaren”, skriver systrarna på ”Musikhjälpens” hemsida.

Källa: Musikhjälpen Foto: TT

Läs mer:

Här är svenskarnas drömgäst vid julbordet 2020

Quiz: Vad kan du om våra jultraditioner?

Anders Tegnell: Så kommer vi kunna resa i jul

Dela på: