QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Mia Parnevik hyllas för att hon visar kvinnokroppen så som den är

18 mar, 2022 
AvMåBra Redaktionen
Mia Parnevik
Mia Parnevik har mycket på gång. Fembarnsmamma, mormor, pendlingen mellan Florida och Sverige – och så är hon aktuell i senaste säsongen av Let´s dance. Nu hyllas tv-stjärnan av sina följare när hon i en film visar upp sin kropp, precis som den är.
Annons

Det var i realityserien Parneviks som familjen tog hela Sverige med storm. Sedan dess hör de till en av våra mest populära och omtyckta familjer. Det är många som dagligen följer vad som händer i deras liv.

Dottern och småbarnsmamman Penny som inspirerar hundratusentals följare på Instagram, Peg som har en stor publik tack vare sin musik och så alla härliga samarbeten de gör tillsammans som familj. Dessutom är mamma Mia Parnevik, 54, aktuell som en av deltagarna i årets säsong av Let´s dance – wow!

Om du följer Mia på Instagram får du se en härlig, sprallig och energifylld kvinna som njuter av livet. Kärleken till barnbarnen Atticus och Pebble, mysiga stunder med Jesper som mixas med stora och relevanta frågor. Nu hyllas hon av sina följare när hon i en film hyllar kvinnokroppen.

Se också: 5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte visste

5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Mia Parnevik som du kanske inte visste

Mia Parnevik hyllas för att hon visar kvinnokroppen så som den är

I en Instagram-film i samarbete med modemärket Cubus sitter Mia i endast underkläder. Så här säger hon i samband med filmen:

Annons

”Det bästa med att åldras tycker jag är att man bli ännu mer bekväm i sin egen kvinnlighet eller i sin roll som sig själv. Jag kan inte säga att jag har åldersnoja, jag är ganska bekväm i mig själv. Jag tror att man blir friare och bekvämare och bryr sig inte lika mycket som innan”

Mia Parnevik
Skärmdump från filmen.

Trots att filmen delades för bara ett par dagar sedan har det rasat in fina kommentarer till Mia. I skrivande stund är det närmare 500 av hennes följare som tagit sig tid till att skriva peppande ord.

”Du är en förebild. Skulle aldrig våga.” skriver en följare. Och ja, att Mia är en förebild för många går inte att missa. Några andra följare kommenterar:

”Tack för en underbar film. Du är ett föredöme som visar upp en helt normal kropp i vackra under kläder.”

”Du är en härlig positiv person som bjuder på sig själv.”

”Tänk om fler mammor/kvinnor vore som du – som tänker precis som du säger. Vilken skillnad det hade kunnat göra.”

”Mia - du är min idol. Utstrålar livsglädje, styrka och trygghet.”

Ja, det är verkligen en kärleksboost att läsa igenom Mias kommentarsfält. Om du vill ta del av det och se filmen i sin helhet, klicka här.

Foto: TT, Instagram

Annons