Mammads liv efter Hotell romantik: “Har fått över 100 sms”

Mammad Maleki
Så gick det sen för bachelor-paren - genom alla säsonger
2:16

Efter reklamen: Så gick det sen för bachelor-paren - genom alla säsonger

(2:16)

Slå på ljud

Mammad Maleki, 69 år från Falun, hamnade in SVT:s succéprogram Hotell romantik tack vare att han registrerat sig på en sajt för att få jobb i reklamfilmer eller som stuntman.

Produktionen hörde av sig, och efter lite pepp från sin dotter valde han att tacka ja, och fick ett av sina livs stora äventyr.

Någon kärleken hittade han dock inte i programmet, men Mammad har haft ett 33 långt förhållande tidigare, och med henne fick han fem barn.

Därför avvaktar Mammad med dejtandet

Än så länge är han fortfarande singel, men sedan programmet har många friare hört av sig berättar han i Året runt.

– Det är två damer här i Falun som båda har hört av sig och vill ta en fika med mig. De har sökt till nästa säsong av Hotell Romantik och vill ha lite tips om hur de ska göra för att slippa göra om de misstag jag gjorde, säger han till tidningen.

Men Mammad har varit lite avvaktande sedan han kom hem från äventyret i Schweiz. Han var nämligen tvungen att lova att inte dejta förrän det sista programmet sänts, eftersom det skulle kunna avslöja hur det gick för honom.

“Just nu har jag 141 sms i telefonen”

Till Året runt berättar han att det är många kvinnor som hört av sig med inbjudningar, men att han inte tackar ja till alla. Han är nämligen noga med att träffa kvinnor som ger honom inspiration i vardagen.

– Jag får nya, trevliga meddelanden hela tiden. Det är jättekul. Och tre fysiska brev har kommit i brevlådan. Jag märker hur bra jag mår av att få så mycket positiv energi. Jag önskar att varenda pensionär i hela Sverige får möjligheten att uppleva så här mycket bekräftelse och uppskattning som jag får, säger Mammad till Året runt och avslutar:

– Just nu har jag 141 sms i telefonen från damer som skriver att jag är attraktiv, fantastisk, jättetjusig, ser strålande ut, någon att vila ögonen på och den finaste i hela programmet! Jag är inte van vid att få höra sådant här. Det är så jag får tårar i ögonen varje gång jag läser det.

Foto: SVT

Utvald läsning