QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Kändisarnas mest inspirerande nyårshälsningar

03 jan, 2022 
AvMåBra Redaktionen
Fyrverkerier, Tilde de Paula och Carola Häggkvist.
Tro, hopp och tacksamhet dominerar när vi scrollar igenom kändisarnas nyårshälsningar inför 2022.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Om 2020 var ett år som fick en värld i chock så bjöd ett brokigt 2021 på både hopp och prövningar. På Instagram lyftes både nyårslöften och tillbakablickar inför nya årets ankomst.

Här är sex hälsningar från några av våra mest folkkära kändisar, som hyllats lite extra när MåBra scrollar igenom första timmarna på 2022:

Stina Wollter: "Tack för härvaro och hopp"

Stina Wollter

Konstnären Stina Wollter, som har över 300 000 följare på instagram, ser tillbaka på ett år med tacksamhet. När hon listar de nio mest omtyckta posterna skriver hon: "Det jag ser på de nio bilderna är; Kropp, kärlek, sorg, tillit och massa ord som inte syns. Bilderna är ”locken” till burkar med olika innehåll.Tack för att du som läser vill öppna mina burkar. Tack för allt vi delat. Tack för allt vi velat och vill. Tack för härvaro och hopp." Hon avslutar med en reflektion över hur många och starka hennes följare är: "Om vi samlades skulle vi vara som en stad".

Annons

Tilde de Paula Eby: "2022 ska bli det bästa året!"

Tilde de Paula Eby

Sveriges högt älskade programledare Tilde de Paula Eby har ett högt tempo både i rutan och i vardagen. Under 2021 drabbades hon dock av hälsoproblem där smärtor hindrade henne från att träna som vanligt. Det är inget som tittarna märkt av och inför tolvslaget på nyårsnatten körde hon en favorit i repris. Hon skriver att hon vill göra 2022 till det bästa året i livet, och berättar samtidigt att det är en ambition hon går in för varje år...

Annons

Karin Adelsköld: "Medelåldern – jag älskar dig!"

Karin Adelsköld

Det skulle antagligen bli en annan typ av inslag, men nu valde en förbipasserande hund att kissa (!) på komikern och radioprofilen Karin Adelskölds kamera. Till filmklippet skriver hon om vikten att rensa bort onyttigheter ur livet och att det gäller både mat, dryck, jobb och relationer och avslutar med: "Nästa år kan bli spännande med nya utmaningar. Eller så blir det ingenting speciellt alls. Och det blir också bra. Medelåldern. Jag älskar dig. Gott Nytt år År!". Se inlägget här.

Annons

Malin Berghagen: "Mer natur och mindre sociala medier"

Malin Berghagen

Inspiratören, författaren och MåBra-bloggaren Malin Berghagen går in för ett holistiskt 2022 med större fokus på klimat och miljö: "2022 planerar jag för ännu mer fokus på vår planet. "Jag kommer gå in med själ och hjärta för att verkligen nå 75 % hållbarhetsagerande för jag ÄLSKAR verkligen denna vackra plats i universum så mycket", skriver hon på sitt instagramkonto där hon också berättar att naturen tar mer utrymme på hennes bucket list än sociala medier detta år.

Annons

Carola Häggkvist: "Hoppet är starkt"

Carola Häggkvist

2021 var som vanligt händelserikt för landets mesta artist Carola Häggkvist, där en hyllad medverkan i TV 4:s Let's Dance (som hon också avslutade för hälsans skull) uppmärksammades stort. Hon inleder dessutom nya året med att vara aktuell i Stjärnorna på Slottet, men firar från Spanien tillsammans med sin nya kärlek. Enligt stjärnan lovade hon "göra bomben" i poolen vid tolvslaget och skriver också att "hoppet är starkt" inför det nya året.

Annons

Sarah Dawn Finer: "Jag överlevde detta år"

Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer, som också underhöll med vacker sång på TV innan tolvslaget, har haft ett händelserikt år. Hon har tidigare berättat om den dramatiska förlossningen av sonen Benji, som föddes utan puls och andetag.

"Jag vet inte hur eller varför... men jag överlevde detta år. Och även om det finns så mycket jag vill förändra så är jag tacksam att jag tog mig hit. Tack", skriver artisten (översatt till svenska) på instagram.

Foto: TT/Unsplash

Annons