8 genialiska sätt kändisar avslöjat sina graviditeter

Katy Perry och Beyonce
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns
1:16

Efter reklamen: Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns

(1:16)

Slå på ljud

En del väljer att inte berätta alls, medan andra väljer att göra det inför miljontals tittare. Att dela den roliga nyheten om att familjen väntar tillökning är såklart både spännande, men också väldigt nervöst. Fråga bara Cardi B, Beyoncé och Kim Kardashian (som förvisso inte hade en aning om att Kanye West skulle avslöja hemligheten på scenen). Men att lägga upp bilder på svartvita ultraljudsbilder, tröjor med ”Big sister” som tryck, eller skor i modell mini är inget för Hollywoods kändiselit. Här är åtta roliga sätt som kändisar avslöjat att de väntar barn!

Katy Perry

Katy Perry

När Katy Perry och Orlando Bloom blev gravida med deras första barn 2020 passade popstjärnan på att visa kulan på magen i hennes musikvideo till nya låten Never worn white. I slutet av låten ser man hur Katy Perry klappar magen iklädd en vit, tunn klänning.

Cardi B

Cardi B

En av nutidens största rappare Cardi B gjorde storslagen succé när hon under ett liveframträdande på Saturday Night Live lät kameran sakta zooma ut så tittarna fick se stjärnans gravidmage gömd under en vit fodralklänning. Det hade länge spekulerats om Cardi var gravid eller inte, men Cardi dementerade gång på gång alla rykten. Efter att den stora nyheten var ute, var Cardi snabb med att fira och i en film från kulisserna av showen har man Cardi skrika ”Jag är äntligen fri”!

Beyoncé

Beyonce

Att avslöja en graviditet på scenen, som Cardi B gjorde, har vi sett förr. På MTV Video Music Awards 2011, gjorde Beyoncé en mic drop, knäppte upp kavajen och visade stolt magen. Och arenan ekade av publikens jubel samtidigt som pappa Jay Z hoppade av glädje tillsammans med Kanye West vid sin sida.

Men det var inte sista gången Beyoncé skulle överraska oss med roliga nyheter! År 2017 delade hon den omtalade bilden där hon visar magen och är omringad av en blomstervägg. Bilden blev årets mest gillade bild på Instagram år 2017 och fick sammanlagt 11,2 miljoner (!) likes det året.

Kim Kardashian

Kaney West och Kim Kardashian

När Kim Kardashian och Kanye West väntade sitt första barn år 2013 avslöjades graviditeten på ett minst sagt oanat sätt. Mitt under en konsert avbröt Kanye musiken och sa ”kan vi alla bara jubla för min baby mama som sitter där borta”. Kim har i efterhand sagt att hon blev lika förvånad som publiken på konserten, över den blivande pappans sätt att berätta om graviditeten.

Ashley Graham

Supermodellen och kroppsaktivisten använde sociala medier för att berätta att storken var på väg. Det var på Ashley Graham och maken Justin Ervins nioåriga bröllopsdag som paret hade spelat in en urgullig video för att visa att familjen växer.

Kate Hudson

Ett plus på stickan innebär ofta också ett frikort på toaletten. Och för Kate Hudson var illamåendet inte något att leka med när hon väntade barn nummer tre. I ett inlägg på Instagram delade hon texten ”Överraskning! Om du undrar varför jag varit så frånvarande från mina sociala medier, är det för att jag aldrig varit så sjuk som nu!”. Till texten delade hon också en gender reveal som visade att det var en lite tjej på väg.

Kylie Jenner

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Vi kommer aldrig glömma när Kylie Jenner publicerade videon To our daughter tre dagar EFTER att dottern Stormi var född. Visst hade Kylie Jenners frånvaro från röda mattan, sociala medier och framförallt från familjens realityshow Keeping up with the Kardashians, skapat en hel del spekulationer om vad som hade hänt med Kylie. Men att Kylie lyckats dölja en hel graviditet fick hela internet att braka. Videon har över hundra miljoner visningar på Youtube.

Kelly Rowland

Destiny's Child-stjärnan slog på stort och outade sin andra graviditet genom omslaget av tidningen Women's Health. På omslaget var Kelly i femte månaden och fullkomligt strålade!

Foto: TT

Utvald läsning