QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

5 av världens mest framgångsrika: Det här äter vi till frukost

14 jul, 2022 
Frukostbild, Barack Obama och Elon Musk
Sex ägg, smoothies – eller cocoa pops? Det här äter fem av världens mest kända och inflytelserika personer till frukost!
Annons

Ibland sägs det att frukosten är dagens viktigaste måltid. Om det stämmer eller ej fokuserar inte den här artikeln på. Oavsett – är det aldrig negativt att starta dagen med att äta en god och näringsrik frukost.

Vissa personer gillar att äta en rejäl frukost med gröt, ägg och smörgås. Andra föredrar att bara ta en kopp kaffe och kanske en smoothie. Alla har helt enkelt olika frukostpreferenser.

Det här svarar fem av världens mest framgångsrika människor att de äter till frukost – och det skiljer inte mycket från gemene man!

Se också: Här är 5 svenska kändisar som slutat dricka alkohol

Här är 5 kändisar som slutat dricka alkohol – så har deras liv förändratsBrand logo
Här är 5 kändisar som slutat dricka alkohol – så har deras liv förändrats

1. Bill Gates äter gärna "Cocoa pops"

Bill Gates

Microsoftgrundaren och den fjärde rikaste personen i världen, Bill Gates, är inte förtjust i att äta frukost över huvud taget. Om han äter någonting på morgonen så brukar han välja en skål med Cocoa Puffs.

Annons

2. Jennifer Aniston föredrar en nyttig frukost

Jennifer Aniston

Skådespelerskan Jennifer Aniston gillar att starta dagen med att äta avokado och ägg. Hon gillar även en smoothie till frukost och föredrar att lägga i bananer, körsbär, proteinpulver och mandelmjölk.

3. Barack Obama äter ibland sex ägg

Barack Obama

USA:s tidigare president Barack Obama föredrar att äta rostat bröd, gröt, frukt och ägg till frukost. Ibland äter han många ägg – hela sex stycken. Men han undviker kaffe och dricker istället vatten, apelsinjuice eller grönt te.

Annons

4. Hilary Duff gillar rostat bröd

Hilary Duff

Skådespelerskan, sångerskan och författaren Hilary Duff gillar att variera sin frukost. Ibland äter hon havregrynsgröt med russin, rostat bröd med avokado eller en protein-shake med mjölk och bär i. Om hon gör en smoothie på morgonen föredrar hon att ha i spenat, persilja, äpple, päron, banan och citron.

5. Elon Musk äter ofta ingenting

Elon Musk

Grundaren av Space X och Tesla, Elon Musk, väljer att starta dagen med en kopp kaffe. Ibland äter han omelett, men vanligtvis har han en tendens att hoppa över frukosten.

Källa: SVD, Insider.com

Foto: TT

Annons