QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Jul med Ernst tillbaka i rutan – det här händer i programmet

02 dec, 2021 
Jul med Ernst Kirchsteiger
Jul med Ernst har blivit en tradition som skapar riktig julstämning - i år är inget undantag. Ernst Kirchsteiger kommer att bjuda på massor med julkänsla i programmet.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Jul med Ernst är tillbaka – se trailern härBrand logo
Jul med Ernst är tillbaka – se trailern här

Julgran, skinka, tomte och TV-programmet Jul med Ernst. Det är nu fjortonde året som Jul med Ernst syns i TV-rutan och det har blivit en riktig tradition.

Ernst Kirchsteiger är ett välkänt ansikte i de flesta hem. Hans härliga citat och hans förmåga att ge nytt liv åt enkla vardagsprylar har gjort att han charmat sig in många hjärtan. Vi har tidigare samlat några av Ernst härligaste pyssel som du kan göra själv, de finns här.

Då har Jul med Ernst premiär 2021

Tisdagen den 30 november klockan 20 har programmet premiär och i första avsnittet får tittarna ta del av hur Ernst Kirchsteiger skapar en ljusstake av en konservburk. Han bakar även ett vackert skådebröd och gör egen mandelmassa. Vi får också se hur Ernst gör innovativt julpynt av granris i en färg som vanligtvis inte hör julen till.

Annons

Programmen kommer att fokusera en hel del på gemensamhet och samvaro men också om återbruk.

– Tittarna kommer som vanligt att bjudas på fantastisk mat, pyssel och inspiration, allt med Ernst alldeles speciella känsla och sitt speciella öga för det vackra, säger exekutiva producenten Clara Tengbom till Expressen.

Där kan du se Jul med Ernst

Jul med Ernst går att se på TV4, TV4 Play och C More. Det kommer att sändas i fyra avsnitt på tisdagar fram till julafton. Dessa datum är det som gäller.

  • Avsnitt 1: 30 november kl 20:00
  • Avsnitt 2: 7 december kl 20:00
  • Avsnitt 3: 14 december kl 20:00
  • Avsnitt 4: 21 december kl 20:00

I år har programmen spelats in på herrgården Saxå bruk. Det ligger mellan Grythyttan och Filipstad. Inspelningen av programmen har skett under november och december. Och julstämning ska det bli, Ernst kommer att pyssla och inspirera till en mysig jul.

– Ernst har ju en helt unik förmåga att skapa en varm och julig atmosfär, säger säger exekutiva producenten Clara Tengbom

Källa: TV4 , Expressen, Allas.se

Foto: TV4

Annons